Mircia Gutau demonteaza minciunile de gravitate extremă la adresa Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea

vineri, 6 mai 2022

Precizări

Ca urmare a lansării în spaţiul public a unor minciuni de gravitate extremă la adresa Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea, pentru o cât mai bună informare a comunităţii locale sunt obligat să fac următoarele precizări:

1. Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea nu are în perspectivă elaborarea vreunui studiu de trafic, cu atât mai puţin a unuia realizat de ”un apropiat al deputatului Cristian Buican de la PNL”.

2. Utilizarea Arenelor ”Traian” de către unităţile de învăţământ din municipiu pentru desfăşurarea serbărilor de final de an s-a făcut şi se face GRATUIT, în baza unor protocoale de colaborare. De la preluarea în administrare a acestei structuri de către Sport Club Municipal şi până în prezent, Arenele ”Traian” au fost gazdă pentru trei astfel de evenimente (toate în anul 2021), iar la acest moment sunt în curs de aprobare alte cinci solicitări similare.

Acuzaţia că pentru derularea unor astfel de manifestări pe Arenele ”Traian” s-ar cere ”3.500 de lei cu factură sau 3.000 de lei fără factură” este una complet falsă şi de natură a aduce o gravă atingere imaginii administraţiei municipale.

Analizând ”ţintele” acestui atac – primarul Municipiului Râmnicu Vâlcea şi deputatul PNL Cristian Buican - nu este greu de presupus cine se află în spatele acestui demers: un personaj politico-administrativ, cu o prestaţie lamentabilă în ambele domenii, incapabil să gândească dincolo de orgolii personale şi care cultivă cu asiduitate linşajul public prin intermediul unei mici ”ferme de troli” locale şi a câtorva ”răspândaci” auto-intitulaţi reprezentanţi ai opiniei publice. Ieşirea din scena publică a acestui frustrat - aşteptată în urma unui verdict definitiv al Agenţiei Naţionale de Integritate - va duce la o adevărată asanare a vieţii publice din Râmnicu Vâlcea şi va încheia unul dintre cele mai deplorabile capitole din istoria recentă a Primăriei municipiului.

Mircia GUTĂU,

Primar

P.S. Aceste ”Precizări” se constituie într-un demers deopotrivă de informare, dar şi de natură juridică, ca o etapă preliminară a unei acţiuni în instanţă ce va fi intentată celor care au lansat această zvonistică în cazul în care nu vor da publicităţii materialul de mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe