Gheorghe Melente: Sediul Primăriei Dragoesti, modernizat cu bani din bugetul local

joi, 12 mai 2022

 

Primarul comunei Dragoesti, Gheorghe Melente, ne-a informat ca în prezent la Drăgoeşti sunt în desfăşurare lucrările de reabilitare integrală a primăriei, cu bani alocaţi din bugetul local.

S-au curăţat pereţii şi tavanul şi s-au executat zugrăveli, birourile funcţionarilor au fost recompartimentate şi modernizate, iar în biroul primarului a fost refăcut sistemul electric care va funcţiona pe bază de becuri economic:

„Reabilitarea integrală a sediului primăriei este şi acesta un obiectiv major. Aici s-au executat lucrări de refacere integrală a locaţiei şi, oarecum, regândirea tuturor birourilor de la parter până la etaj. Am luat această decizie fiindcă pentru această clădire nu s-a intervenit de peste 40 de ani. Acum s-a refăcut instalaţia electrică, un lucru important, fiindcă primăria avea instalaţia electrică destul de veche şi crea probleme şi, în acelaşi timp, era destul de periculos”, a precizat primarul localităţii, Gheorghe Melente, conform impactreal.ro

Tot în această perioadă, administraţia locală a comunei Drăgoeşti demarează un proiect care are în vedere amenajarea centrului civic în zona primăriei. În acest sens vor avea loc lucrări care prevăd amenajarea zonei de parcare, a unui parc de joacă pentru micuţi şi montarea mobilierului stradal. Investiţia se va realiza cu bani din bugetul local, însă principalul obiectiv urmărit de investiţia propusă este amenajarea zonei de recreere şi a spaţiului destinat celor mici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe