Fii atrăgătoare cu efort minim! Descoperă ACUM ce lucruri sunt considerate sexy de către parteneri

marți, 3 mai 2022

 

Vrei să-ți impresionezi partenerul fără prea mult efort? Pentru a păstra vie flacăra din relație e important să fii creativă și să-ți pui cât mai des calitățile în evidență. Uneori, bărbații pot fi greu de citit și niciodată nu poți fi prea sigură de ceea ce își dorește acesta. Totuși, există câteva trucuri pe care orice femeie le poate aplica, fie că este într-o relație de ceva timp fie că își dorește să atragă un bărbat. Dacă vrei să fii atrăgătoare fără să depui prea mult efort și vrei să afli care sunt lucrurile pe care bărbații le apreciază, citește în continuare acest articol.

TOP 5 lucruri pe care le poți face pentru a fi mai atrăgătoare

Zâmbește

Un bărbat observa mai ușor o femeie care se distrează și se relaxează. Fericirea este construită din lucruri mici și, dacă nu ai motiv să zâmbești, amintește-ți lucrurile pentru care ești recunoscătoare. Dacă nu ați avut timp să petreceți împreună puteți face o plimbare seara și să povestiți cum a fost ziua voastră. Nu ezita să îi ceri sfaturi, în cazul în care ai avut o zi copleșitoare. Bărbații adoră asta!

Petreceți o noapte romantică

O relație fericită presupune o viață amoroasă activă. Astfel, este important să petreci nopți romantice cu partenerul tău. Dacă vrei să-l surprinzi în dormitor, poți opta pentru lenjerie intimă sexy din magazinul de specialitate Pasiune.ro. Aici poți găsi lenjerie erotică pentru toate gusturile. Alege dintr-o gamă variată de costume sexy, corsete sau babydoll, în funcție de preferințele tale. 

Încercați activități noi

Dacă nu aveți un hobby comun, încearcă să mergi cu partenerul tău la o activitate pe care o puteți face în cuplu. Bărbații adoră competițiile,așa că puteți încerca o activitate sportivă precum squash, tenis sau mersul pe bicicletă. Dacă vă plac drumețiile, mergeți într-o excursie cu cortul la munte sau la mare.  

Privește-l în ochi

Feedback-ul este valoros pentru oameni, iar atunci când privești pe cineva în ochi acesta se simte ascultat și important. Nu ezita să îți privești partenerul în ochi, mai ales atunci când vă împărtășiți emoțiile și trăirile.

Fii manierată

A fi manierată presupune să fii civilizată indiferent de locul în care te afli. Toate aceste obiceiuri pe care tu le ai se vor reflectă în comportamentul și manierele tale zilnice. Evită să faci lucruri care nu sunt demne de o femeie atrăgătoare. Încearcă să fii politicoasă, îngrijită și tandră în tot ceea ce faci. Manierele trebuie să se reflecte de la felul în care mănânci, până la felul în care vorbești sau conduci.

A fi o femeie atrăgătoare este un lucru atât de complex pe care trebuie să îl exersezi zilnic. Oricare din sfaturile de mai sus te vor ajuta să-ți surprinzi partenerul și să-l faci pe acesta să te privească ca pe o femeie sexy, fără prea mult efort. Încearcă o lenjerie nouă, o activitate diferită și nu uita să zâmbești în orice moment.

Sursa foto: Pexlels.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe