Femeie omorâtă în timp ce traversa o stradă din Râmnicu Vâlcea. A fost aruncată zeci de metri după impact

luni, 16 mai 2022

Imagini de groază filmate astăzi, în municipiul Râmnicu Vâlcea. O femeie a avut parte de un sfârșit cumplit, după ce a fost spulberată de o mașină în timp ce traversa strada. Accidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere.

În înregistrarea filmată de camerele de supraveghere se vede cum femeia de 59 de ani este lovită în timp ce traversa strada, fiind aruncată metri buni în aer - relateaza observatornews.ro

Accidentul a avut loc pe strada Știrbei Vodă din municipiul Râmnicu Vâlcea, iar primele date arată că femeia nu se afla pe trecerea de pietoni, în momentul în care a fost lovită mortal.

Ce spune poliția după accidentul mortal din Râmnicu Vâlcea

Şoferul mașinii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

"Polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea intervin în acest moment la un accident rutier soldat cu decesul unei femei. Din primele verificări efectuate a rezultat faptul că un bărbat care conducea un auto pe strada Știrbei Vodă din municipiul Râmnicu Vâlcea, ar fi acroșat o femeie de 59 de ani, din municipiu, în timp ce traversa strada. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", transmit reprezentanții IPJ Vâlcea.

Polițiștii rutieri continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate condițiile și împrejurările în care s-a produs tragedia.

Vezi aici: VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe