Deții o firmă care transportă marfă în Ungaria? Iată principalele motive pentru care să optezi pentru servicii de specialitate pentru monitorizarea flotei tale!

marți, 3 mai 2022

 

Să deții o flotă este o responsabilitate enormă pe care ți-o asumi, mai ales în momentul în care te ocupi cu transportul internațional al unor produse. Indiferent de dimensiunea flotei tale auto, este important să poți câștiga posibilitatea de a avea o viziune de ansamblu. Optează pentru serviciile unei firme de specialitate, care să te ajute să îți reduci costurile și să îți crești profitul. Cu ajutorul acestor servicii, vei avea posibilitatea de a-ți monitoriza în timp real vehiculele.

Top 3 avantaje pe care ți le oferă o firmă de monitorizare auto!

  1. Poți plăti automat taxa de drum pentru Ungaria

Atunci când deții o flotă auto, ai foarte multe responsabilități pe cap. Te-ai săturat de stresul pe care îl experimentezi zilnic din cauza camioanelor tale? Poți spune acum stop amenzilor din cauza neplății taxei de drum! Dacă flota ta transportă marfă internațional,  poți plăti taxele de drum Ungaria prin Cargotrack. Cu ajutorul acestui serviciu de plată automată, simplifici extrem de mult întregul proces al transportului. Toate informațiile relevante colectate prin intermediul unor dispozitive profesionale, sunt ulterior trimise autorităților competențe. Se calculează costurile, care sunt mai apoi plătite direct din contul tău. În felul acesta, scapi rapid de probleme și te asiguri că toate taxele sunt achitate la zi.

  1. Poți monitoriza prin GPS întreaga flota

În calitate de manager de flotă, este responsabilitatea ta să te asiguri că toate lucrurile funcționează perfect, iar fiecare pas din procesul de transport, este respectat. Este cunoscut faptul că mulți manageri de flotă se confruntă zilnic cu amenzi din cauza nerespectării legilor. Dacă optezi pentru servicii de specialitate, te vei afla în permanență în control și vei știi unde se află mașinile tale, prin intermediul unei aplicații mobile. Cu ajutorul acestui sistem de monitorizare, vei putea vedea poziția exactă a mașinii și cu ce viteză circulă aceasta. De asemenea, vor fi disponibile și alte informații, precum nivelul de combustibil, istoricul activității și nivelul de eficiență, astfel încât transportul internațional către Ungaria, să se desfășoare sub atenta ta monitorizare.

  1. Îți oferă și servicii de consultanță financiară

De cele mai multe ori, organizarea zilnică a flotei tale, îți poate aduce bătăi de cap, mai ales dacă aceasta este de mari dimensiuni. Poate ești obosit și stresat și ai impresia că nu mai poți gestiona foarte bine tot ceea ce ține de partea financiară a afacerii tale. Dacă ai nevoie, poți alege serviciile unei firme de specialitate, care să îți preia această responsabilitate de umeri. Prin intermediul acestui sistem complex, vei putea oferi un serviciu complet pentru transportul internațional al produselor. Dacă vrei să economisești timp prețios, optează pentru un set de servicii, care să pregătească și să întocmească actele necesare pentru fiecare șofer în parte.

Așadar, dacă ești managerul unei flote care se ocupă de transportarea produselor în țări precum Ungaria, optează pentru serviciile unei firme de specialitate. Cu ajutorul acestora, vei putea să îți monitorizezi constant vehiculele, te vei asigura că toate taxele de drum sunt plătite, și că toate actele sunt întocmite conform legii.

Sursă foto: Shutterstock.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe