Descoperă 3 lucruri care îți protejează telefonul de daune pe plajă

joi, 26 mai 2022

 

În sezonul cald, din pricina temperaturilor foarte ridicate, trebuie să iei în considerare câteva aspecte esențiale legate de telefonul tău, mai ales dacă ești pe plajă. Probabil ai observat că, atunci când este foarte cald, dacă telefonul este expus o perioadă îndelungată la soare, are tendința să funcționeze mai greu. În plus, pe plajă există riscul ca nisipul să îți zgârie atât ecranul, cât și suprafața de pe spatele acestuia. Pe lângă aspectul neplăcut, mici particule de praf pot ajunge și în microfon, difuzor sau spațiu pentru încărcare, iar acest lucru poate face ca telefonul tău să se strice oricând. Fiindcă garanția nu acoperă astfel de daune, este indicat să folosești accesorii de calitate pentru a nu suporta inutil reparații costisitoare. Dacă vrei să afli care sunt sfaturile eficiente pentru a-ți proteja telefonul pe plajă, citește în continuare acest articol.

TOP 3 sfaturi pentru a-ți proteja smartphone-ul pe plajă

Folosește o husă de calitate

Este necesar ca telefonul tău să aibă o husă de protecție de calitate pe tot parcursul timpului, nu doar la plajă. Husele împiedică granulele de nisip, praful și murdăria să degradeze suprafața de pe spatele telefonului. În plus, poți alege dintr-o mulțime de huse în funcție de preferințele tale, dar și de buget. Așadar, descoperă aici gama de huse pentru telefoane din magazinul de specialitate Brandgsm.ro și alege-o pe cea potrivită ție. Desigur, dacă alegi un model waterproof sau shockproof vei avea telefonul și mai bine protejat.

Aplică o folie de sticlă

Majoritatea smartphone-urilor din ziua de azi au ecrane mari care folosesc tehnologii complexe și sofisticate. Poți urmări serialul preferat, filme sau te poți vedea cu cei mai buni prieteni  pe ecranul telefonului tău la o calitate extrem de bună. Cu toate acestea, display-ul unui telefon de ultimă generație este extrem de sensibil, iar în cazul unei daune, costurile reparației sunt foarte ridicate. Riscurile de degradare sau fisurare cresc în medii nefavorabile, precum plajă. Montarea unei folii de protecție te poate ajuta să eviți fisura ecranului în cazul unui impact, și de asemenea să nu ai zgârieturi pe geamul acestuia.

Protejează-l de soare

Este bine să eviți să-ți folosești smartphone-ul la temperaturi extrem de ridicate. Nu îl ține expus la soare, nici foarte aproape de nisipul încins. Dacă acesta este într-o geantă sau într-un rucsac cu care ai venit la plajă, încearcă să îți pui bagajul sub umbrelă sau pe șezlong. Evită să îl scoți foarte des pentru a face poze.

Dacă îți vei îngriji telefonul cu accesoriile potrivite, te vei întoarce din vacanță fără probleme și te vei bucura de el așa cum l-ai cumpărat. Astfel, nu va fi necesar să suporți cheltuielile reparațiilor costisitoare. Protejează-ți inteligent investiția și ai grijă ca acesta să fie protejat în orice condiții.

Sursa foto: Pexels.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe