Consiliul Județean Vâlcea susține fotbalul judetean: vor fi achiziționate truse medicale de prim – ajutor, dar și echipamente sportive

marți, 3 mai 2022

Consiliul Județean Vâlcea susține fotbalul judetean: vor fi achiziționate truse medicale de prim – ajutor, dar și echipamente sportive

“După doi ani în care activitatea sportivă a fost afectată, iată că revenim la normalitate și avem vești cu privire la sprijinul pe care îl oferim fotbalului județean.

De curând, am alocat fonduri pentru susținerea celor trei echipe de liga a III-a și, la ultima ședință a Consiliului Județean, au fost aprobate noi sume pentru sprijinirea atât a fotbalului juvenil, cât și a celui de masă.

În urma unui concurs de proiecte, suma de 346.500 lei, din bugetul propriu al județului, va merge către AJF Vâlcea, pentru proiectul .

Banii vor fi folosiți pentru achiziționarea de truse medicale de prim-ajutor și alte materiale sportive (plase porți fotbal profesional, mingi etc.) pentru echipele de fotbal din județ, membre afiliate AJF Vâlcea, precum și pentru dotarea corpului de arbitri cu echipament de prezentare (trening și tricou).

Pe viitor, avem și alte planuri pentru încurajarea sportului și ne vom implica, în măsura în care bugetul ne va permite, și în susținerea altor activități sportive” – afirma președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe