Ce este MerXu și ce reprezintă în cifre?

vineri, 13 mai 2022

MerXu este o platformă de tranzacționare online. Ce face cu adevărat specială această platformă este faptul că este dedicată exclusiv companiilor, atât celor mici și mijlocii, cât și entităților mari. Asta înseamnă că printre utilizatorii acesteia vom regăsi: producători, distribuitori, angrosiști, antreprenori generali, subcontractanți, companii de instalare, magazine cu amănuntul.

Înființată în anul 2020, platforma a fost lansată în România în noiembrie 2021 și este utilizată deja de un număr mare de companii românești.

Printre numeroasele avantaje ale platformei se numără: un număr foarte mare de produse și servicii din diferite țări, posibilitatea lansării unei cereri de ofertă, setarea unui preț fix sau a unui preț care poate fi negociat pentru produsele și serviciile oferite, multiple campanii prin care ai posibilitatea să beneficiezi de un transport gratis sau de rambursare a 20% din suma netă a primei tranzacții.

Hai să trecem la cifre!

În câte țări operează platforma?

Este prezentă în 9 țări din zona centrală și de est a Europei. Printre țările în care se regăsește putem aminti: Cehia, Germania, Polonia sau Ungaria.

Câte categorii de produse putem găsi pe platformă?

Pe https://merxu.com/ro/ se pot găsi 12 categorii de produse. Categoriile sunt: agricultură, echipamente de birou, echipamente de protecție, echipamente și utilaje industriale, electrice, HoReCa, iluminat, instalații sanitare, încălzire și ventilație, IT, materiale și echipamente de construcții, produse chimice și din oțel, scule electrice și de mână.

Poate nu pare impresionant, dar categoriile sunt împărțite în subcategorii, iar numărul produselor este uluitor.

Spre exemplu, la categoria “agricultură” găsim peste 17000 de produse împărțite în 3 subcategorii.

Categoria “echipamente de protecție” deține peste 94000 de articole împărțite în 6 subcategorii.

Doar dacă accesăm secțiunea “echipamente de birou” prin click pe https://merxu.com/ro/c/echipamente-de-birou-f70e116e648f4061851dc7b4c4ad518f/  vom regăsi un număr de peste 350000 de articole împărțite în 8 subcategorii.

La secțiunea IT, printr-un simplu click pe https://merxu.com/ro/c/it-21976f6c803144b388f0d5040b89b2e2  vom regăsi peste 185000 de articole împărțite în 6 subcategorii.

Numărul total de articole pe care le puteți descoperi pe platformă este de circa 6 milioane, ceea ce este impresionant.

Câte afaceri românești sunt înregistrate pe platformă?

În jur de 3000 de afaceri românești sunt înregistrate în acest moment pe platformă, din care un număr de 135 sunt vânzători.

În aproximativ 6 luni de la lansare, s-au înregistrat în jur de 1800 de tranzacții, dintre care un număr de 1400 au fost doar în perioada ianuarie-martie 2022.

Produsele care se vând cel mai bine fac parte din următoarele 3 categorii de produse: electrice și electrotehnice, scule electrice și HoReCa.

Cât timp durează să creezi un cont?

Depinde de cât de repede dai 15 click-uri. Tot ce trebuie să faci este să intri pe https://merxu.com/ro/ unde să dai click pe butonul “înregistrare”. Pasul următor este să introduci datele tale și datele firmei. Imediat vei primi un email și vei putea să setezi parola pentru cont. După ce ai setat parola, poți naviga în siguranță pe site.

Dacă vrei să te convingi că cifrele prezentate sunt adevătate și dacă ai o afacere, nu ezita să îți faci un cont pe MerXu și să îți duci business-ul la un nou nivel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe