Bratarile tenis sunt bijuterii apreciate de toate femeile!

duminică, 29 mai 2022

 

Orice femeie apreciaza o bijuterie de caltiate, mai ales daca aceasta are diamante incrustate. Asa se face ca bratarile tennis au ajuns sa fie cele mai iubite accesorii, de femeile de toate varstele. Cei care isi doresc sa cumpere bijuterii de calitate, colectia de bijuterii de la AGS-bijuterie.ro include o gama diversificata de bratari tennis la preturi foarte rezonabile!

O bratara clasica de tenis, numita odata bratara eternitate, este o bratara in linie cu un model de diamante simetrice si fixate individual, cu o inchizatoare. Este o bratara, dar de obicei nu este purtata in timpul jocului de tenis. De-a lungul anilor, bratarile au devenit o declaratie de moda eleganta si sunt cadouri grozave pentru aniversari, absolvire, zile de nastere sau orice ocazie speciala.

Desi versiunea clasica a bratarii de tenis are un sirag de diamante incrustat in aur galben, exista multe mai multe optiuni de bratari de tenis disponibile astazi. Exista diferite pietre pretioase din care puteti alege, cum ar fi rubine, granate, safire sau smaralde. Zirconiul cubic este uneori folosit, facand bratarile mai accesibile ca pret. Alaturi de aurul galben, bratarile sunt realizate din aur alb, argint sterling si platina. Acum orice bratara cu un design in linie, repetitiv este considerata o bratara de tenis.

AGS-bijuterie.ro este o casa de amanet cu servicii complete, care are un inventar divers de bratari frumoase de tenis, disponibile pentru pana la 50% reducere la preturi. Daca sunteti interesat de o bratara clasica de tenis cu diamante, acestea au bratari uimitoare cu diamante de la doua karate la cincisprezece karate. De asemenea, au bratari de tenis de diferite dimensiuni, modele si un sortiment de alte pietre pretioase. O bratara de tenis face o declaratie uimitoare si este cadoul perfect pentru orice ocazie speciala.

Diamantele sunt fabuloase, iar femeile le gasesc irezistibile. O verigheta nu mai este o verigheta daca nu are diamante. O bratara simpla cu diamante sau cercei cu diamante adauga rafinament oricarui look. Un colier frumos cu diamante este elegant si atemporal. Bijuteriile noastre cu diamante devin adesea o mostenire care trebuie transmisa de-a lungul generatiilor. Bijuteriile cu diamante sunt probabil cea mai valoroasa piesa din colectia oricarei femei si, pentru ca le plac diamantele, multe femei se feresc sa le cumpere la mana a doua. Insa nu orice produs second-hand este indoielnic.

Cel mai evident motiv pentru a cumpara bijuterii cu diamante la mana a doua este ca costa mai putin. Diamantele sunt scumpe si preturile cresc. Puteti obtine bijuterii cu diamante de calitate de la un magazin de amanet pentru o fractiune din pretul pe care l-ati platil. Asta inseamna ca puteti obtine un diamant de calitate superioara pentru o gama de pret mult mai mica. Cel mai bun mod de a obtine o bijuterie unica de epoca este sa vizitai un magazin de amanet. Puteti gasi piese frumoase si originale pe care nu le-ati gasi intr-un magazin de bijuterii. O bratara, un colier sau un inel antic este ceva ce oamenii vor observa de fiecare data cand il veti purta!

Majoritatea caselor de amanet au la indemana un bijutier profesionist dispus sa va ajute sa personalizati ceea ce este posibil sa aveti deja sau ceea ce au in stoc. Aurul  poate fi topit, iar diamantele pot fi puse intr-o alta montura pe care o iubiti. Veti avea o piesa personalizata frumoasa fara sa platiti preturi mai mici.

Exploatarea diamantelor si a metalelor pretioase are un impact asupra mediului, dar atunci cand va cumparati bijuterii la mana a doua, reduceti acest impact. Reutilizarea este cel mai responsabil mod de a detine bijuterii cu diamante!

Cum trebuie sa cada o bratara tennis?

Ar trebui sa fie slabita, dar nu astfel incat sa cada. Ar trebui sa poata aluneca pe partea din fata a antebratului, astfel incat sa poata cadea pana la incheietura mainii cand este in repaus, dar sa cada putin mai departe in josul antebratului cand tineti bratul in sus. Acest lucru o face mai liber decat majoritatea celorlalte tipuri de bijuterii, dar profita de flexibilitatea sa unica. Lipsa de tensiune pe o banda atat de subtire o face, de asemenea, mai putin probabil sa se rupa. Incercati sa introduceti un deget intre incheietura mainii si bratara.

Cum se accesorizeaza o bratara tennis ?

Exista mai multe moduri de a accesoriza o bratara de tenis cu diamante. Asigurati-va ca pastrati lucrurile usoare si pline de viata si nu va impodobiti prea mult atunci cand accesorizati o tinuta. Iata cateva optiuni:

Poate fi purtata fara alte accesorii: este magulitor si are loc liber pentru a aluneca in sus si in jos la incheietura mainii. Acest lucru functioneaza deosebit de bine cu maneci scurte si imbracaminte de vara. Este grozava ca un accesoriu singuratic care va pune in evidenta bratele si incheieturile.

Poate fi purtata si cu alte bratari; Folositi bratara de tenis cu diamante ca accesoriu pentru alte bratari subtiri sau o bratara mai groasa. Este aproape ca si cum bratara de tenis cu diamant devine o pelerina pentru alte bratari. Purtarea de bratari subtiri si flexibile coordonate va poate oferi un aspect remarcabil. O regula de retinut: bratarile de tenis cu diamante merg aproape intotdeauna impreuna cu alte bratari de tenis cu diamante.

Bratara este facuta pentru a fi flexibila, astfel incat sa o puteti purta in fiecare zi. Cand o accesorizati, concentrati-va pe alte accesorii cu diamante pe care le puteti purta in fiecare zi, sa iesiti cu ea sau sa jucati un meci de tenis. Aceasta ar trebui sa fie regula de baza pentru a decide cum este purtata bratara de tenis cu diamante.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe