Agențiile de pariuri stradale pierd tot mai mult teren în favoarea caselor online

miercuri, 25 mai 2022

 

Chiar dacă industra jocurilor de noroc este, în general, foarte profitabilă în România, ne putem aștepta ca tot mai multe agenții stradale să se închidă în următorii ani. Popularitatea caselor de pariuri online crește pe zi ce trece, iar tot mai mulți jucători aleg confortul și avantajele pariatului online în defavoarea locațiilor fizice.

Chiar dacă țara noastră are o tradiție bogată în ceea ce privește agențiile stradale, trecem în prezent printr-o aliniere de factori care contribuie la închiderea tot mai multor locații fizice în mai multe industrii.

Mediul online la dispoziția tuturor

Din punct de vedere al tehnologiei, România dispune de conexiuni de internet foarte rapide - de obicei în top 5 în lume, cu o rată de acoperire de 88% din populația totală a țării conform unui raport recent.

Accesul la diverse dispozitive a crescut, de asemenea, considerabil în ultimii 5 ani. Majoritatea românilor au în prezent acces la un telefon mobil, tabletă, sau PC, toate dispozitive ideale pentru pariuri online.

Se estimează că dacă trendul prezent se menține, până în anul 2025 veniturile din aplicațiile de pariuri le vor depăși pe cele din browsere, așadar va fi garantat că majoritatea jucătorilor vor fi de pe telefonul mobil.

Conform Pariurisport.com, utilizatorii de pe mobil domină deja piața cel puțin în privința căutărilor, deci sunt șanse bune ca balanța să fie deja înclinată către jucătorii care preferă să folosească un smartphone, chiar dacă veniturile din aplicații nu le-au depășit încă pe cele din browsere. Cam orice operator oferă un site optimizat pe toate dispozitivele, deci multe (dacă nu majoritatea) dintre aceste venituri din browsere sunt cu siguranță de pe dispozitive mobile.

Tehnologia pur și simplu a ajuns în punctul în care este un adevărat avantaj pentru confortul și experiența jucătorului.

Informații disponibile online

Găsești atâtea informații utile disponibile online încât fie că ești un începător care vrea să descopere posibilele dificultăți cu bonusuri la pariuri, sau un jucător experimentat care caută case de pariuri și bonusuri noi, cel mai bun punct de pornire este spațiul virtual.

Multe case de pariuri de top chiar operează doar online, așa că pentru unii jucători, acesta ajunge mediul preferat și datorită opțiunilor mai variate.

Ai aproximativ 20 de opțiuni în plus online față de agențiile stradale, iar pentru toate acestea poți găsi ghiduri utile înainte să iei o decizie. Poți de exemplu să citeși o recenzie Betano, Unibet, Betfair și mulți alții înainte de a deschide un cont de pariuri la casa respectivă. Poți chiar să testezi anumite lucruri online înainte de a face orice depunere.

Obiceiurile jucătorilor se schimbă

Chiar dacă încă găsim sute de agenții de pariuri stradale în toată țara, e greu să vedem un viitor favorabil pentru acestea pentru că închiderile temporare au accelerat un trend care oricum ar fi dus la creșterea numărului de jucători online.

Fie datorită confortului, a numeroaselor avantaje oferite, sau pur și simplu pentru că obiceiurile se schimbă, agențiile stradale de pariuri continuă să piardă jucători în favoarea caselor de pariuri online.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe