6 idei de ținute casual pentru excursie

miercuri, 18 mai 2022

Sursa foto: Shutterstock 

Vremea concediilor este aproape și cu siguranță orice femeie își dorește să știe încă de pe acum cu ce să se îmbrace în excursiile pe care le plănuiește. Dacă și tu ai o excursie în plan pentru viitorul apropiat, fie că vei dori să savurezi un cocktail la malul mării sau că vrei să străbați la pas cele mai frumoase orașe din Europa, există o mulțime de outfituri casual perfecte pentru tine. 

Și pentru că știm cât poate deveni de stresant să împachetezi pentru o anumită destinație, mai ales atunci când ai în minte imaginile fabuloase ale travel bloggerilor de pe Instagram, îți vom oferi o mână de ajutor prin câteva idei de ținute casual ideale pentru o excursie. Iată propunerile noastre! 

  1. Ținută casual cu top lejer, jeans și saboți confortabili 

Rețeta celui mai confortabil și mai cool outfit pentru o zi perfectă în concediu are la bază un top cu croi lejer și o pereche de jeans drepți sau mom fit. Această ținută cool și confortabilă poate fi completată cu ajutorul pantofilor casual, cum ar fi o pereche de saboți confortabili, o pereche de ochelari de soare și o geantă purtată tip poștaș. Ea poate fi adaptată de minune unui city break, la fel de bine cum poate fi purtată și pentru o plimbare pe faleză sau atunci când ieși la restaurant, într-o excursie la munte. 

2. Ținută casual cu tricou, colanți și pantofi sport 

O altă ținută casual excelentă pentru excursiile pitorești în zona montană poate fi compusă dintr-un tricou, o pereche de colanți, o pereche de pantofi sport și o geacă din denim. Pantofii sport îți vor asigura stabilitatea de care ai nevoie, iar combinația dintre tricou, colanți și geaca de blugi va fi extrem de confortabilă și suficient de călduroasă. Un rucsac practic poate completa cu succes această ținută!

3. Ținută casual cu rochie, sandale cu platformă și geantă de paie 

Te pregătești pentru o excursie la mare? Atunci o rochie lejeră din bumbac și o pereche de sandale cu platformă pot fi combinația ideală între prospețime și confort! Întregește ținuta cu ajutorul unei genți din paie și o eșarfă, pentru a te acoperi dacă se răcorește. Desigur, această ținută casual poate fi adaptată și pentru un city-break în capitala preferată din Europa sau pentru o excursie la munte, atunci când mergi să te bronzezi în timpul sezonului estival. Poartă și costumul de baie pe dedesubt! 

4. Ținută casual cu rochie, pantofi sport și geantă mică 

O rochie de vară cu crăpătură pe picior și model floral se va potrivi de minune cu o pereche de pantofi sport confortabili și cu o geantă mică, în care să adaugi toate lucrurile de care ai nevoie, fără a te aglomera însă inutil. Cu acest outfit te vei putea plimba confortabil într-un oraș încântător, fiind una dintre cele mai cool ținute pentru un program încărcat de turist!

5. Ținută casual cu crop top, pantaloni largi și papuci 

Dacă ești o fire boemă și romantică, care preferă să evadeze din când în când și să se îndrepte spre peisajele sublime din zona rurală, atunci cu siguranță vei adora ținuta pe care ți-o vom propune! Optează pentru un crop top care să lase pielea să respire, o pereche de pantaloni cu croi larg din fibre naturale și o pereche de papuci, perfecți pentru plimbările pe uliță. O pălărie din paie cu siguranță va reuși să desăvârșească acest outfit, mixul fiind potrivit atât pentru o excursie la mare, cât și la munte. 

6. Ținută casual cu top diafan, pantaloni culottes și loafers 

Dacă vrei să-ți faci bagajul pentru o excursie în Roma și ai în minte vizite la muzee, magazine și plimbări cu Vespa pe străduțele de lângă Colosseum, atunci ținuta casual ideală pentru tine va fi cea compusă dintr-un top din materiale vaporoase, o pereche de pantaloni culottes din in și o pereche de loafers sau papuci din piele întoarsă. O pălărie și o geantă mică de mână va transforma acest look în unul pe cât de confortabil, pe atât de chic! 

Sperăm că ideile noastre de ținute casual îți vor fi de folos în oricare dintre excursiile pe care le ai în plan în această perioadă. Nu mai rămâne decât să dai „năvală” în magazinele online și să adaugi în coșul de cumpărături cele mai potrivite articole pentru combinații vestimentare relaxate și stilate! 

Imaginea poate fi descărcată de aici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe