150 de salariați de la compania TOPANEL au fost făcuți acționari ai societății

luni, 2 mai 2022

 

Acţionarii SC Topanel Production Panels SA Râmnicu Vâlcea au decis în luna martie în unanimitate majorarea capitalului social al societăţii cu suma de 30.000 lei, prin emiterea unui număr de 150 de noi acţiuni, fiecare având o valoare nominală de 200 lei/acţiune. În consecinţă, capitalul social al societăţii va fi majorat de la 2 milioane de lei, împărţit în 10.001 acţiuni, fiecare cu o valoarea nominală de 200 lei/acţiune, la suma de 2,03 milioane de lei, împărţit în 10.151 acţiuni cu valoarea nominală de 200 lei/acţiune. Majorarea capitalului social al SC Topanel Production Panels SA s-a realizat prin utilizarea următoarelor surse: capitalizarea sumei de 30.000 lei, prin încorporarea rezervelor societăţii, altele decât cele legale, în conformitate cu Legea nr. 31/1990 privind societăţile comerciale, republicată; cele 150 de noi acţiuni sunt repartizate beneficiarilor planului de motivare şi stimulare a angajaţilor prin acţiuni, implementat şi aprobat de societate prin Decizia nr. 3424 din 30 decembrie 2020 a consiliului de administraţie al societăţii.

Acţionarii Revaty Limited şi Voicu Vasile Dorin au declarat faptul că sunt de acord, cu modificarea participaţiei la capitalul social total al SC Topanel Production Panels SA, precum şi că renunţă la orice drept de preferinţă asupra acţiunilor nou-emise. Ca urmare a majorării, capitalul social al SC Topanel Production Panels SA va fi în valoare de 2,03 milioane de lei, divizat în 10.151 de acţiuni, fiecare în valoare de 200 lei/acţiune şi va fi deţinut în integralitate (100%), conform menţiunilor din Registrul Acţionarilor ţinut de SC Topanel Production Panels SA. S-a mai aprobat adoptarea unei versiuni actualizate a actului constitutiv al societăţii care să reflecte modificările aprobate conform hotărârilor de mai sus şi care va înlocui în integralitate actul constitutiv al SC Topanel Production Panels SA, inclusiv orice acte adiţionale la această versiunea actualizată urmând a înlocui toate şi orice versiuni anterioare ale actului constitutiv, versiunea actualizată fiind aprobată în unanimitate prin Hotărârea AGA a SC Topanel Production Panels SA.

Anul trecut, acționarii au aprobat următoarele decizii: revocarea, ca urmare a renunţării la mandat, a lui Sorin Boureanu, din funcţia de administrator şi preşedinte al consiliului de administraţie al societăţii şi descărcarea de gestiune a acestuia pentru perioada în care a îndeplinit funcţia de administrator şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al SC Topanel Production Panels SA; revocarea, ca urmare a renunţării la mandat, a doamnei Elena Alina Zotica din funcţia de administrator şi membru al consiliului de administraţie al societăţii şi descărcarea de gestiune a acestuia pentru perioada în care a îndeplinit funcţia de administrator şi membru al consiliului de administraţie al SC Topanel Production Panels SA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “150 de salariați de la compania TOPANEL au fost făcuți acționari ai societății”

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe