Vrei să joci la ruletă dar ești începător?

joi, 28 aprilie 2022

 

Fără nicio umbră de îndoială, ruleta este unul dintre cele mai tentante și mai puțin intimidante jocuri de cazinou pentru noii veniți. Este, de asemenea, poate cel mai iconic dintre toate, așa că nu este de mirare că masa de ruletă tinde să fie prima masă la care se adună atât de mulți nou-veniți în cazinouri.

Cu toate acestea, este o idee bună să fiți cel puțin priceput atunci când vine vorba atât de modul în care funcționează jocul, cât și de tipurile de cote la care vă uitați din timp. Cu cât știi mai multe, cu atât mai mari sunt șansele tale de a lua decizii raționale și, în cele din urmă, cu atât mai multă distracție vei avea la masă.

Fie că nu ați mai jucat niciodată la ruletă, fie ca aveți niște runde gratuite fără depunere sau că sunteți un jucător experimentat care se întoarce la acțiune, am alcătuit un ghid cuprinzător cu tot ceea ce trebuie să știți pentru a fi un jucător de ruletă maestru la mesele de joc. Vom acoperi elementele de bază ale modului de joc și ne vom extinde asupra unor concepte și explicații mai avansate pentru a vă pregăti!

De ce să joci la ruletă

Jocul de ruletă există încă din secolul al XVII-lea și este încă în plină desfășurare.

Eroul odată necontestat al sălii de cazinou a supraviețuit tranziției către era digitală atât de bine încât aproape că a monopolizat lumea jocurilor de cazinou online cu dealer live pe bani reali.

Asta pentru că acest joc de noroc este captivant, popular și există atât de multe tipuri de pariuri încât ai putea juca ore întregi fără să repeți aceeași acțiune de două ori.

Astăzi, veți învăța cum să jucați la ruletă și cum să o faceți ca un profesionist atunci când jucați pe cele mai bune site-uri de ruletă de pe internet.

Acest ghid este încercarea supremă de a te salva de cele mai frecvente greșeli pe care le fac începătorii atunci când joacă pe roțile europene și își plasează pariurile doar pe roșu și negru.

Pentru a face acest lucru, am decis să optez pentru abordarea "ruleta pentru începători", în care îți arăt exact cum funcționează ruleta și cum să înțelegi toate pariurile în bani disponibile în joc.

ghid-de-bază

Un ghid de bază

Majoritatea oamenilor sunt familiarizați cu aspectul unei mese de ruletă. Un joc standard de ruletă constă dintr-o roată care se învârte, o masă de pariuri, o bilă care este învârtită de un dealer și apoi o serie de opțiuni de pariere disponibile pentru jucători. Roata este alcătuită dintr-o serie de buzunare care au fiecare numere și sunt colorate fie în roșu, fie în negru.

În esență, vă plasați pariul plasând jetoanele pe masa de ruletă înainte ca dealerul să învârtă roata cu bila care se mișcă în direcția opusă. De acolo, este destul de simplu, bila va încetini și va ateriza într-un anumit buzunar, iar dacă pariul tău se potrivește cu buzunarul în care ajunge bila, ei bine, ai câștigat!

Puteți paria fie pe numere unice, fie pe grupuri de numere, pe culorile roșu sau negru, pe numere pare sau impare și pe numere mari sau mici. Pentru a înțelege tipurile de pariuri pe care le puteți plasa, este o idee bună să aruncați o privire la o masă de ruletă, acest lucru vă va permite să vă familiarizați cu aspectul acesteia.

Concepții greșite despre ruletă

Când vine vorba de înțelegerea jocului de ruletă cât mai profundă pentru o plăcere maximă, există anumite concepții greșite care ar trebui recunoscute. De exemplu, este obișnuit să se presupună că șansele de câștig atunci când se pariază fie pe o singură culoare, fie pe paritate/contra paritate este de 50%. În realitate însă, faptul că există o secțiune verde pe roata de ruletă înseamnă că șansele sunt de fapt puțin mai mici de 50%, oferind casei un avantaj ușor mai mare.

În plus, este, de asemenea, obișnuit să se cadă în capcana de a presupune că, dacă mai multe rotiri la rând au produs un rezultat negru, există șanse ca următoarea rotire să fie pe roșu. În realitate însă, șansele reale ca bila să aterizeze în orice spațiu roșu sau negru sunt resetate după fiecare rotire. Din punct de vedere statistic, este la fel de probabil ca bila să aterizeze pe un număr negru de 100 de ori la rând, ca și ca ea să aterizeze pe un număr egal de 50 de numere roșii și 50 de numere negre. La fel ca și în cazul aruncării, un rezultat nu are în niciun fel de legătură sau influență asupra următorului.

Și apoi, bineînțeles, există sugestia/acuzația continuă că ruleta online este un fel de înșelătorie și că oferă cote mult mai mici decât cele ale jocurilor de ruletă din viața reală. Totuși, în marea majoritate a cazurilor, acest lucru pur și simplu nu este așa, deoarece pentru ca orice cazinou online de top să primească și să păstreze licența și permisiunea deplină de a rămâne în activitate, este supus unei verificări și testări independente pentru a se asigura că toate cotele sunt corecte, realiste și clar comunicate.

pariuri-la-ruletă

Diferite tipuri de pariuri la ruletă

Pariuri pe numere individuale

Acesta este cel mai simplu pariu pe care îl puteți face la ruletă. Pariați pe un anumit număr și puteți câștiga doar dacă acel număr este învârtit. Dacă pariați că va ieși numărul 13, veți câștiga doar dacă numărul 13 este rulat.

Pariuri pe grupuri de numere

Această opțiune de pariere este una dintre cele mai diverse oferite, cu mai multe opțiuni diferite. Practic, în loc să pariați doar pe un singur număr, aveți opțiunea de a paria pe un grup de numere. Acesta poate fi un interval atât de larg, cum ar fi 1-18 sau 19-36, sau un interval atât de restrâns, cum ar fi alegerea a două numere precum 1 și 2. De asemenea, sunt disponibile și intervale intermediare pe care jucătorii le pot alege.

După cum ați putea ghici, cu cât intervalul este mai larg, cu atât mai mică este plata pe care o veți primi.

Pariuri caracteristice

Acestea sunt pariurile pe care le recomandăm începătorilor care vor să se acomodeze cu ruleta. (Acest lucru nu înseamnă că nu sunt pariuri excelente și pentru jucătorii experimentați.) În loc să pariați pe anumite numere sau grupuri de numere, pariați pe ceea ce am numit "caracteristicile" numărului. Acest lucru ar include pariul pe culoarea numărului sau pe paritatea sau imparitatea numărului.

Concluzie

Ca și în cazul jocurilor de cazinou, este important să știți unde să trageți linia în ceea ce privește bugetul disponibil, cât vă puteți permite să pariați și când vine momentul să renunțați. Mai presus de toate, încercați să vă amintiți că ruleta este un joc care se referă la distracție și relaxare deci bucurați-vă de joc.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe