Sparle si soparle, 28.04.2022

miercuri, 27 aprilie 2022
  • Din declarația de avere a „proaspătului” consilier județean Alexandru Oproaica, aflăm că acesta deține 4 terenuri agricole, intravilane și forestiere și o casă de locuit (toate în județul Dolj). La bănci, numitul Oproaica stă pe un „purcoi de bani”, pentru că deține un adevărat bănet, compus din 101.000 euro și peste 1,5 miliarde de lei vechi. Pentru că este pensionar, Alexandru Oproaica a încasat anul trecut din pensii suma de circa 500 milioane de lei vechi, pe când soția lui a ridicat 240 milioane de lei vechi tot din pensii, plus un „mizilic” de 2 miliarde de lei vechi de la un cabinet medical individual. Mai spunem că Alexandru Oproaica este acționar la Agromec Drăgășani, unde deține acțiuni în valoare de 143 milioane de lei vechi.

 

  • Selecționerul echipei naționale de handbal Adi Vasile și sportivele au mulțumit publicului de la Râmnicu Vâlcea, pentru atmfosfera creată duminică la meciul de handbal. Atmosfera din sala vâlceană a fost un factor important în obținerea calificării la Campionatul European. Adi Vasile a insistat asupra acestui aspect și transmite că ultimele zile petrecute împreună au sudat relațiile între elevele lui. „E unul dintre acele momente în care oboseala nu mai contează. Cred că pentru o bună perioadă din joc am fost la nivel foarte înalt. Fetele au tratat cu seriozitate jocul și au făcut o diferență foarte clară în favoarea noastră. Într-un astfel de ambient e foarte greu să joci, mă refer pentru adversare. Trebuie să le mulțumesc fanilor că au fost alături de noi, mai ales astăzi, în ziua de Paște”, a spus Adi Vasile, imediat după România - Austria.

 

  • S-a finalizat în județul Vâlcea recepția produselor alimentare, tranşa a patra, achiziționate de Guvern, prin Programul operaţional „Ajutorarea persoanelor defavorizate - POAD”. În toate localitățile vâlcene pachetele cu alimente conținând făină, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, conserve și compot au intrat în posesia administrațiilor locale și sunt în prezent distribuite către beneficiari. Acțiunea a fost coordonată de Instituția Prefectului - județul Vâlcea, iar de acest sprijin beneficiază un număr total de 22.569 de persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe