Sparle si soparle, 21.04.2022

joi, 21 aprilie 2022
  • Mulți naivi au fost în România să creadă că „accidentul rutier” din Râmnicu Vâlcea, în care a fost implicat „tancul” manelistului Dani Mocanu, s-a întâmplat cu adevărat. Totul a fost regizat în scop de marketing și promovare, deoarece „știrea” a ajuns pe prima pagină a tututor ziarelor naționale și locale, precum și a televiziunilor. Dintr-un „cântăreț” obscur, Dani Mocanu a ajuns astăzi o vedetă care are... milioane de vizualizări pe Youtube. Lansat zilele trecute, videoclipul realizat la Râmnicu Vâlcea a fost postat pe Youtube şi a strâns în mai puţin de patru zile peste 1 milion de vizualizări şi peste 1.500 de comentarii. Unele dintre acestea sunt aprecieri din partea fanilor, dar altele cuprind acuze, ironii şi glume la adresa „cântăreţului”, fiind remarcate o serie de aspecte. Internauţii au remarcat că incidentul a reprezentat de fapt o reclamă făcută videoclipului: „Ştii să-ți faci marketing, atâta tot” şi au concluzionat: „A lovit intenţionat maşinile, aşa a aflat toată ţara că scoate melodia”.

 

  • La societatea Sistemplast a avut loc o nouă schimbare de conducere. Concret, acţionarii SC Sistemplast SA au decis următoarele: revocă pe domnul Dulhai Gheorghe, din funcţia de administrator; alege în funcţia de administrator unic pe domnul Dan Cataranciuc; stabileşte mandatul administratorului ales, de la data alegerii, până la expirarea mandatului predecesorului, adică până la data de 5 iunie 2024; stabileşte indemnizaţia lunară a administratorului, la suma de 200 euro net. SC Sistemplast SA s-a înfiinţat în data de 12 februarie 1999, iar obiectul principal de activitate îl constituie producerea şi comercializarea articolelor din PVC şi polietilenă (tuburi, conducte, fitinguri şi accesorii).

 

  • Recent, Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea a aprobat protocolul de colaborare între Primăria Râmnicului și Asociația „More than a Smile”, în vederea desfășurării în parteneriat a evenimentului „Zumba for Life”, ce se va desfășura în data de 29 aprilie 2022, în locaţia Scuarul Mircea cel Bătrân pusă la dispoziţie cu titlu gratuit de Municipiul Râmnicu Vâlcea. A fost împuternicit primarul Râmnicului să semneze protocolul de colaborare respectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe