Sparle si soparle, 14.04.2022

miercuri, 13 aprilie 2022
  • Imediat ce a părăsit conducerea Prefecturii Vâlcea, fostul prefect Sebastian Fârtat s-a „refugiat” în barca liberalilor vâlceni. Iată că nu au trecut nici două luni de la „marea debarcare” și Fârtat s-a dus chiar și la congresul PNL care a avut loc duminică, ținându-se de mână tandru cu deputatul Cristian Buican. „Cât privește activitatea mea la conducerea Prefecturii, pot spune că din data de 13 decembrie 2019, când am fost numit subprefect al județului și apoi, din 7 august 2020, prefect al județului, s-au emis peste 1.000 de ordine de prefect și aproximativ 400 de hotărâri, dintre care 136 sunt pe situații de urgență. De asemenea, au fost atrase în județ fonduri însumând circa 250 de milioane de lei, dintre care, aproape 82 de milioane de lei sunt pe situații de urgență, iar restul sunt alocări de la Guvern pentru suplimentarea bugetelor primăriilor din județ, în urma proiectelor de hotărâre întocmite de Prefectura Vâlcea”, se lăuda în cadrul unui raport Sebastian Fârtat.

 

  • De la cabinetul de avocatură, fostul consilier județean PSD Adrian Voican a ridicat suma... de 3,4 miliarde de lei vechi, plus indemnizații de 131 milioane de lei vechi de la CJ Vâlcea, pe când soția lui a încasat suma de 673 milioane de lei vechi din salarii de la societatea Apavil, conform declarației de avere. La bănci, Adrian Voican mai deține suma de peste 200.000 de euro, iar averea mai cuprinde un autoturism Hyundai Santa Fe, o casă de locuit și un teren în Râmnicu Vâlcea, bașca un teren agricol în comuna Mihăești.

 

  • La jumătatea perioadei destinată autorecenzării, Primăria Rîmnicului face apel la toţi râmnicenii să apeleze în număr cât mai mare la această procedură. Doar aproximativ 3.000 de râmniceni au apelat la autorecenzarea asistată în prima lună de la debutul acţiunii ce se desfăşoară în spaţiile puse la dispoziţie în acest scop de Primăria Municipiului pentru Recensământul Populaţiei şi al Locuinţelor. Autorecenzarea asistată reprezintă modalitatea prin care înregistrarea informaţiilor specifice recensământului este efectuată de către persoana însăşi, cu sprijinul unui recenzor. La nivelul Râmnicului, au fost amenajate şapte spaţii pentru autorecenzarea asistată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe