Sedinţă extraordinară a CL Râmnicu Vâlcea

miercuri, 6 aprilie 2022

 

DISPOZIŢIA NR. 1101 privind convocarea Consiliului Local în şedinţă extraordinară

Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea;

Având în vedere că în data de 30 martie 2022 au fost lansate apelurile de proiecte în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, iar data de începere a depunerii proiectelor a fost 01.04.2022, abordarea fiind de tip necompetitiv, pe principiul primul venit, primul servit, în limita bugetului maxim eligibil prealocat pentru fiecare județ și ținând seama de faptul că la această dată au rămas disponibile fonduri pentru finanțarea investițiilor privind renovarea moderată a clădirilor publice;

În temeiul prevederilor art.133 alin.(2), lit.a), art.134, alin.(1), lit.a), alin. (4), alin.(5) și a art.155, alin.(1), lit.b) din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, emite următoarea

D I S P O Z I Ţ I E :

Art.1. (1) Se convoacă în şedinţă extraordinară de îndată, Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, în data de 07.04.2022, ora 11.00, în sala de ședințe a Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, strada General Praporgescu nr.14.

(2) Ședința se va desfășura prin participarea fizică a membrilor Consiliului Local.

(3) Ședințele comisiilor de specialitate se vor desfășura în sala de ședință a Primăriei municipiului, înaintea desfășurării ședinței Consiliului Local.

Art.2. Proiectul ordinii de zi a ședinței extraordinare convocată de îndată este prezentat în anexa care face parte integrantă din prezenta dispoziție.

Art.3. Membrii Consiliului Local al municipiului Râmnicu Vâlcea vor prelua materialele înscrise pe proiectul ordinii de zi de pe site-ul instituției, www.primariavl.ro, secțiunea Consiliul – Ședințe Consiliu Local – Convocări și Proiecte de Hotărâri CL, fiind invitați, totodată, să formuleze și să depună amendamente asupra proiectelor de hotărâri supuse aprobării.

Art.4. Prezenta dispoziţie se dă publicităţii şi se comunică în copie:
- Direcţiei Administraţie, Juridic, Contencios;
- tuturor membrilor Consiliului Local.

ANEXĂ LA DISPOZIȚIA PRIMARULUI NR. 1101 DIN DATA DE 06.04.2022

PROIECTUL ORDINII DE ZI A ȘEDINȚEI EXTRAORDINARE CONVOCATĂ DE ÎNDATĂ ÎN DATA DE 07.04.2022:

1. Proiect de hotărâre pentru aprobarea depunerii Proiectului ”Creșterea eficienței energetice la Colegiul Național Alexandru Lahovari – Corp B”, inclusiv anexa privind descrierea sumară a investiției propusă a fi realizată prin proiect - inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.2, nr.3 și nr.4.

2. Proiect de hotărâre pentru aprobarea depunerii Proiectului ”Reabilitare termică Liceul Sanitar Antim Ivireanu”, inclusiv anexa privind descrierea sumară a investiției propusă a fi realizată prin proiect - inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.2, nr.3 și nr.4.

3. Proiect de hotărâre pentru aprobarea depunerii Proiectului ”Creșterea eficienței energetice în sediul administrativ al Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea”, inclusiv anexa privind descrierea sumară a investiției propusă a fi realizată prin proiect - inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.2, nr.3 și nr.4.

4. Proiect de hotărâre pentru aprobarea depunerii în parteneriat cu UAT Județul Vâlcea a Proiectului ”Creșterea eficienței energetice în imobilul Dispensar TBC”, inclusiv anexa privind descrierea sumară a investiției propusă a fi realizată prin proiect - inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.2, nr.3 și nr.4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe