Remus Sasu: Sport și sănătate la Ocnele Mari

luni, 18 aprilie 2022

Sport și sănătate la Ocnele Mari

La sfârșitul săptămânii trecute, la Ocnele Mari s-au petrecut două evenimente sportive de mare amploare. Primul se numește Spring Run Buridava și este compus din două curse de alergare prin pădure, una de 5 km și alta de 15 km, cu plecare de la Centrul de turism al Primăriei Ocnele Mari și sosire la Școala generală din Vlădești. Alergătorii au urmat, prin pădure și peste deal, cursul potecilor și al drumurilor care leagă Ocnele Mari de Vlădești. Atașez aici imagini în care puteți vedea cele câteva zeci de participanți de toate vârstele care au luat startul sâmbătă din Ocnele Mari.

Duminică, întrecerile sportive și de orientare s-au mutat în Salina Ocnele Mari și s-au organizat pe trasee ceva mai scurte (0,75-4,50 km). Participarea a fost mult mai numeroasă decât în prima zi de concurs și la fel de diversă în privința vârstelor (vezi imaginile atașate).
FB_IMG_1650268709425

Primăria și Salina Ocnele Mari s-au numărat printre susținătorii cei mai implicați în orgnizarea competițiilor. Marcăm cu bucurie acest eveniment sportiv petrecut în stațiunea Ocnele Mari. (Remus SASU, primar)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe