|miercuri, iulie 6, 2022
  • Follow Us!

PREȘEDINTELE CONSTANTIN RĂDULESCU: UN NOU OBIECTIV FINALIZAT DE CJ VÂLCEA, LA OLĂNEȘTI! 

f_350_200_16777215_00_images_banner6_consolidare_drum_Olanesti_2
 

Lucrările de consolidare a platformei drumului județean 656 Olănești-Comanca-Tisa-DN 64 (strada Forestierilor, în zona Liceului Tehnologic) au ajuns la final.

f_350_200_16777215_00_images_banner6_consolidare_drum_Olanesti.jpg

În urmă cu 2 ani, în această zonă, platforma drumului a fost grav afectată de calamități, circulația vehiculelor fiind posibilă pe un singur sens de mers.

Am intervenit cu lucrări de stabilizare a zonei, deoarece erau în pericol atât drumul județean, cât și gospodăriile aflate de o parte și de alta a acestui drum.

S-au realizat lucrări de consolidare, prin execuția unui zid de sprijin din beton armat, lucrări de refacere a structurii rutiere, lucrări pentru asigurarea colectării și scurgerii apelor, dar și lucrări de siguranță a circulației.

Investiția, în valoare totală de 1.016.600 lei, a fost realizată de RAJDP Vâlcea cu sume alocate din Fondul de intervenție la dispoziția Guvernului, dar și din bugetul județului.

Acum, avem o lucrare de calitate, de care vor beneficia atât localnicii, cât și turiștii care vizitează stațiunea Băile Olănești.

Constantin Rădulescu-Președintele Consiliului Județean Vâlcea

Leave a Response