PREȘEDINTELE CONSTANTIN RĂDULESCU: UN NOU OBIECTIV FINALIZAT DE CJ VÂLCEA, LA OLĂNEȘTI!

luni, 11 aprilie 2022
 

Lucrările de consolidare a platformei drumului județean 656 Olănești-Comanca-Tisa-DN 64 (strada Forestierilor, în zona Liceului Tehnologic) au ajuns la final.

f_350_200_16777215_00_images_banner6_consolidare_drum_Olanesti.jpg

În urmă cu 2 ani, în această zonă, platforma drumului a fost grav afectată de calamități, circulația vehiculelor fiind posibilă pe un singur sens de mers.

Am intervenit cu lucrări de stabilizare a zonei, deoarece erau în pericol atât drumul județean, cât și gospodăriile aflate de o parte și de alta a acestui drum.

S-au realizat lucrări de consolidare, prin execuția unui zid de sprijin din beton armat, lucrări de refacere a structurii rutiere, lucrări pentru asigurarea colectării și scurgerii apelor, dar și lucrări de siguranță a circulației.

Investiția, în valoare totală de 1.016.600 lei, a fost realizată de RAJDP Vâlcea cu sume alocate din Fondul de intervenție la dispoziția Guvernului, dar și din bugetul județului.

Acum, avem o lucrare de calitate, de care vor beneficia atât localnicii, cât și turiștii care vizitează stațiunea Băile Olănești.

Constantin Rădulescu-Președintele Consiliului Județean Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe