Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de grefier arhivar (studii medii) la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu –Vâlcea

luni, 11 aprilie 2022

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, cu sediul în Piteşti, B-dul Eroilor, nr. 47, organizează în data de 06 mai 2022, orele 1000 concurs pentru ocuparea unui post vacant de grefier arhivar (studii medii) la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu –Vâlcea.

Cererile pentru înscriere la concurs se adresează procurorului general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti şi se depun până cel târziu la data de 21 aprilie 2022, ora 1500 la secretariatul comisiei de concurs (B-dul Eroilor, nr. 47, Piteşti, camera 20, etajul 1 sau camera 4, etajul 1).

Prezentul anunţ, tematica şi bibliografia sunt afişate la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti (B-dul Eroilor, nr. 47, Piteşti), precum şi pe pagina de internet a instituţiei –http://[email protected]/posturi vacante şi pe site-ul Şcolii Naţionale de Grefieri la adresa www.grefieri.ro.

Relaţii suplimentare la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, telefon 0248/222.990, int. 161, 126, 127, sau pe site-ul www.mpublic.ro.http://pcapiteşti.mpublic.ro/posturi vacante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe