Liliana Blidaru: Clubul Rotary Râmnicu Vâlcea a organizat proiectul educativ „Caravana Siguranță Auto Copii”

joi, 21 aprilie 2022

Comunicat de presă

Clubul Rotary Râmnicu Vâlcea a organizat la sfârșitul săptămânii, în 16.04 a.c., în Scuarul” Mircea cel Bătrân” și Pasaj Cozia 2-Galeriile de Artă un proiect educativ „Caravana Siguranță Auto Copii”.

Proiectul, realizat în parteneriat cu Clubul Rotary București Cișmigiu, Fundația Siguranță Auto Copii și Corpul Național al Polițiștilor, a beneficiat de sprijinul Primăriei Râmnicu Vâlcea, UAP Vâlcea și Crucea Roșie Vâlcea, cărora le mulțumim. Prin astfel de acțiuni, toți cei implicați își doresc să atragă atenția asupra riscurilor majore pentru viață și sănătate care decurg din nerespectarea regulilor de circulație, a conduitei regulamentare în trafic cât și din cauza  lipsei sau aplicării  defectuoase a regulilor de transport a copiilor în mașină.

Participanții, în special tineri părinți, alături de tinerii voluntari din Clubul Interact Râmnicu  Vâlcea au urmărit prezentarea făcută de expert în siguranță auto, dna doctor Alice Mitu de la Clubul Rotary București Cișmigiu, au încercat simulatorul de impact și ochelarii care simulează consumul de alcool, consum de alte substanțe  și oboseala la volan și au avut posibilitatea de a discuta despre regulile de circulație cu reprezentanți ai Corpului Național al Polițiștilor. Cei interesați  au văzut și au primit informații despre  scaunele pentru copii și modul de fixare în mașini.

Proiectul s-a bucurat de o colaborare frumoasa intre toți cei implicați în organizare și de aprecierile participanților .

Mulțumim tuturor celor care au colaborat la realizarea acestui proiect, colaborare pe care ne dorim să o reluam, organizând pe viitor o acțiune mult mai ampla de educație rutiera.

Liliana Dorina Blidaru,

Președinte Club Rotary Râmnicu Vâlcea, 2021-2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe