Alături de soțul ei, Dorina Mutu deține unul dintre cei mai cunoscuți jucători de pe piața locală de retail: Annabella. Retailerul autohton operează în prezent aproape 100 de magazine, situate în județele Vâlcea, Argeș și Olt.

Povestea business-ului Annabella a început în anul 1994, atunci când cei doi soți au deschis un magazin de fructe și legume, în județul Vâlcea. Cei doi antreprenori sunt recunoscuți în industria alimentară și printr-o mișcare realizată în 2016 ce a luat prin surprindere întreaga piață: pătrunderea pe piața din București odată cu achiziționarea a trei magazine Mega Image, pe care retailerul belgian a fost condiționat să le vândă de către Consiliul Concurenței.

087-top-50_18-Dorina-Mutu

Totodată, cei doi antreprenori dețin și fabrica de conserve din legume și fructe Râureni, pe care au achiziționat-o în 2008. În 2020, compania Annabella Fabrica de Conserve Răureni a raportat o cifră de afaceri de peste 126,7 milioane de lei și un profit net în creștere cu peste 60 de procente, acesta depășind suma de 20,1 milioane de lei.

Sursa: