Daruri pentru copiii din centrele de plasament din Râmnicu-Vâlcea

vineri, 22 aprilie 2022

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, Protoieria Călimănești a oferit în data de 19 aprilie daruri tinerilor și adulților din  Complexul familial pentru recuperarea copilului cu dizabilități Goranu, Căsuța Nicoleta Băbeni, Centrul de primire în regim de urgență pentru copilul abuzat, neglijat, exploatat – Râmnicu-VâlceaComplexul de 6 apartamente – Locuințe de tip familialCentrul Maternal Râmnicu -Vâlcea și la Centrul Petria, al Parohiei Trăistari. Astfel, au fost distribuite pachete pentru un număr de 180 de persoane vârstnice și copii care se află într-o perioadă dificilă și au nevoie de sprijin.

Alături de copii și de personalul social al celor șase centre, au fost coordonatorii acțiunii social-filantropice, și anume doamna Viorica Adriana Iancu, consilier social-filantropic eparhial, părintele protoiereu Nicolae Moga, al Protoieriei Călimănești și părintele secretar Cătălin Țicu.

Reprezentanți din cadrul Protoieriei Călimănești au oferit persoanelor găzduite în aceste centre pachete cu alimente, dulciuri şi cărți de rugăciune. Astfel, prin această acțiune am încercat să bucurăm cât mai multe suflete, în perioada aceasta dinaintea marii sărbători a Învierii Domnului nostru Iisus Hristos, pentru a dobândi și noi la rândul nostru, bucurie sufletească”, a spus părintele protoiereu Nicolae Moga.

whatsapp_image_2022-04-21_at_09.19.55

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe