Daniela Otesanu, deputat PSD: Pachetul de masuri sociale intra in linie dreapta

joi, 14 aprilie 2022
PACHETUL DE MĂSURI SOCIALE INTRĂ ÎN LINIE DREAPTĂ
Soluțiile propuse de PSD în programul "Sprijin pentru România" încep să capete contur. Acest program a fost pe masă guvernului și s-a stabilit alocarea sumei de 17,3 miliarde lei pentru obiectivele propuse. Din această sumă 9 miliarde lei vor veni din programe derulate pe fonduri europene iar diferența de 8,3 miliarde lei vor fi fonduri guvernamentale.
În această săptămână au trecut de plenul Camerei Deputaților două dintre proiecte și anume creșterea salariului minim pentru personalul din agricultură și industria alimentară la 3000 de lei și creșterea normei de hrană pentru pacienții din spitale de la 11 lei la 22 lei.
Vor urma și alte măsuri de protecție în această perioadă de criză ce vor fi adoptate prin OUG, prin HG sau prin proiecte legislative. Menționăm: voucherele pentru produse alimentare de bază, în sumă de 50 EUR pentru două luni pentru familii cu copii în care venitul pe membru al familiei este sul 600 lei; vouchere pentru elevii cu burse sociale în sumă de 30 EUR; creșterea normei de hrană pentru copiii din centrele de plasament și pentru alte persoane cu nevoi speciale (bolnavii de SIDA) la 22 lei/persoană/zi; creșterea valorii tichetelor de masă cu 50%.
Și pentru domnul Drulă, care a ținut să "menționeze" că este prea puțin și prea târziu, am un răspuns: diferența dintre a face tot și a face ceva este mare dar, diferența dintre a face ceva și A NU FACE NIMIC este și mai mare.
Daniela Otesanu, deputat PSD de Valcea
277131011_380355587244225_7430518092338505005_n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe