Cum alegi piesele cheie pentru camera de zi? Idei inedite

vineri, 29 aprilie 2022

 

 Camera de zi este importanta in orice tip de locuinta, fie ca este un studio, un penthouse sau o casa pe pamant. Este locul unde poti lucra, te poti relaxa sau poti petrece timp de calitate cu familia si prietenii. De cele mai multe ori, amenajarea unui living este clasica si se face prin amplasarea unei canapele sau a unui coltar, a unui TV si a catorva corpuri de mobilier. Daca iti doresti ca living-ul tau sa prinda viata si sa arate ca la carte, atunci vei avea nevoie de una sau mai multe piese cheie, care sa transforme incaparea intr-una deosebita.

Descopera  idei inedite pentru a alege elementele cheie in camera de zi

Pune accent pe scaune, nu pe canapea

De cele mai multe ori canapeaua este piesa centrala intr-o camera de zi, insa acest lucru nu trebuie sa fie neaparat o regula. Poti alege o canapea simpla, in tonuri neutre, cu un design clasic si sa conturezi amenajarea cu ajutorul scaunelor. Exista o multime de modele de scaune pentru care poti opta astfel incat sufrageria ta sa arate perfect. Fie ca vrei un design modern, futurist sau boho chic, poti alege scaune de la Sensodays in culori diverse pe care sa le asortezi cu o masa de dining potrivita. Scaunele nu par la prima vedere esentiale intr-un living, insa vei vedea ca integrarea lor in camera nu numai ca va schimba aspectul vizual, dar iti va si utila. Vei putea lua masa comod, vei putea lucra la laptop si vei avea unde sa le oferi un loc invitatilor, fara sa fie nevoie sa va inghesuiti pe canapea sau sa aduci scaune din alta camera.

Alege un obiect de arta care sa surprinda

 In amenajarea unui living nu trebuie sa se puna accent doar pe mobilier. Poti sa optezi pentru un obiect de arta ca element cheie in design-ul camerei tale. In functie de gusturile tale si de stilul in care decorezi casa vei avea o multime de optiuni. Printre cele mai populare se numara tablourile, iar piata din ziua de astazi este una foarte bogata, astfel incat vei gasi fel si fel de tablouri la preturi diverse. De asemenea, poti opta pentru obiecte din ceramica colorate, fie statuete, fie vaze de dimensiuni mari, pe care sa le asezi direct pe podea sau pe masa de cafea.

 Piesele cheie din living nu trebuie sa fie neaparat canapeaua sau corpurile de mobila de pe perete. Poti opta pentru o amenajare in care sa pui accent pe ceva diferit, precum un obiect de arta, fie sculptura, tablou sau creatie handmade. De asemenea, alegerea unor scaune speciale, cu un design aparte sau care contrasteaza cu mobila deja aleasa te poate ajuta sa ai o camera de zi inedita cu un aspect aparte. Iti poti folosi creativitatea si ideile oricum iti doresti pentru a obtine un design care sa surprinda, dar care sa ramana in acelasi timp pe gustul tau.

Sursa foto: Pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe