Chimcomplex S.A. Borzești asigură produsele chimice necesare pentru funcționarea normală și dezvoltarea comunităților din România

duminică, 17 aprilie 2022

Chimcomplex S.A. Borzești are o experiență în producerea și comercializarea produselor chimice care se utilizează în majoritatea activităților industriale și administrative de aproape 70 de ani.

În anul 2018, Chimcomplex S.A. Borzești a achiziționat activele combinatului chimic Oltchim Râmnicu Vâlcea și astfel și-a consolidat poziția pe piața producătorilor de chimicale, devenind cel mai mare producător de chimicale din România, cu două platforme de producție, la Onești și Râmnicu Vâlcea, și un jucător important în Europa.

Cu un potențial productiv, investițional și de piață ridicat, Chimcomplex S.A. Borzești fabrică produse chimice de bază (acizi și baze) pentru majoritatea ramurilor industriale din România. Discutăm și de o multitudine de produse de nișă, cu aplicații în domenii specializate, printre care se numără producerea de utilități pentru populație (energie electrică, apă caldă, căldură), apă potabilă, epurarea apelor uzate, întreținerea drumurilor pe timp de vară și de iarnă, produse de dezinfecție pentru spații publice și private, tratarea apei din piscine, bazine de înot sau spa - anunta ghidulprimariilor.ro

Am stat de vorbă cu Dan Moldovan, Director Comercial Chimcomplex S.A. Borzești despre produsele chimice fabricate de Chimcomplex și utilizările acestora în domeniile strâns legate de furnizarea de produse și servicii către populație.

Ce produse din portofoliul Chimcomplex pot fi utilizate de către primării și autorități locale?

Autoritățile locale pot achiziționa clorul pentru dezinfecția apei potabile sau hipoclorit de sodiu utilizat la dezinfecția apei potabile, apei de piscină, apei reziduale, suprafețelor, pardoselilor, instalațiilor sanitare, sticlăriei, obiectelor din faianță și porțelan, bazinelor și rezervoarelor de apă potabilă, conductelor și țevilor.

Un alt produs de interes pentru autoritățile locale este clorura de var folosită la dezinfecția apei potabile, materialelor și suprafețelor asociate cu găzduirea sau transportul animalelor (ferme, pardoseli, mijloace de transport), dezinfecția suprafețelor, materialelor, echipamentelor, pereților, pardoselilor, amplasamentelor publice, dezinfecția fundurilor bazinelor piscicole și a iazurilor.

Totodată, acidul sulfuric este un produs utilizat în potabilizarea apei, tratare apei de piscină, epurarea apei uzate, tratare apei de proces și ca regulator de pH.

Un alt produs de interes pentru autoritățile locale este clorura ferică, un agent coagulant pentru purificarea apei în stațiile de epurare. De asemenea, agenții de salubritate și autoritățile locale achiziționează clorură de calciu sub formă de soluție 30% și sub formă de fulgi pentru prevenirea înghețului și combaterea poleiului, zăpezii și gheții de pe drumurile publice. Pe timp de vară, clorura de calciu se poate utiliza la combaterea prafului de pe drumurile publice, pavate sau nepavate, drumuri de șantier, terenuri de sport, halde de deșeuri și de cenușă.

În portofoliul nostru de produse găsiți și acid clorhidric, hidroxid de sodiu, bisulfat de sodiu, carbamid clorhidrat, utilizate în industria termoenergetică, la regenerarea schimbătorilor de ioni, ca regulatori de pH ai apei, la îndepărtarea crustelor din cazanele de abur, sistemele de răcire cu apă și de pe echipamentele aferente.

În plus, aș vrea să subliniez faptul că toate produsele noastre sunt înregistrate, avizate național și internațional, au tradiție de fabricare de aproape 70 de ani și beneficiază de prețuri competitive și livrare imediată.

Pentru comenzi rapide: 

Râmnicu Vâlcea: +4 0250-701.200

Onești: +4 0234-302.050 sau la adresa de email [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe