Aniversare de suflet la Instituția Prefectului - Județul Vâlcea. Ziua Instituției a fost săbătorită în prezența a opt foști prefecți ai județului

sâmbătă, 2 aprilie 2022

COMUNICAT DE PRESĂ

Aniversare de suflet la Instituția Prefectului - Județul Vâlcea. Ziua Instituției a fost săbătorită în prezența a opt foști prefecți ai județului, directorii unor instituții deconcentrate, șefii structurilor de ordine și siguranță publică, situații de urgență și angajați.

Mihai Oprea, prefectul județului Vâlcea, a subliniat faptul că, de-a lungul anilor, activitatea Instituției Prefectului – Județului Vâlcea s-a bazat pe principiile legalității, transparenței, onestității, eficienței, corectitudinii și imparțialității.

„Marcăm astăzi Ziua Instituției Prefectului. Aș dori să vă mulțumesc tuturor, nu doar pentru prezența la acest eveniment ci, în special, pentru implicarea, dedicarea, profesionalismul, eficiența și munca depusă în această instituție fundamentală a județului nostru.

Îmi doresc să fim cât mai aproape de vâlceni, pentru a răspunde rapid și eficient nevoilor din societate, dar în același timp îmi propun să fim un partener corect al instituțiilor deconcentrate și al primăriilor din județ.

Am spus-o și o repet: îmi doresc să fiu un factor de unitate, nu de dezbinare, un factor de echilibru și stabilitate.

Colegilor mei din cadrul Instituției Prefectului - Județul Vâlcea le urez La Mulți Ani, multă sănătate și putere de muncă! Este important să fim întotdeauna aproape de oameni și de nevoile acestora, pentru că doar așa vom putea să luăm cele mai bune decizii pentru comunitate. Aceleași gânduri sincere se îndreaptă și către instituțiile deconcentrate. Reușita acțiunilor noastre se va reflecta în creșterea gradului de încredere a cetățenilor în instituțiile statului”, a transmis reprezentantul Guvernului în teritoriu.

Nicolae Curcăneanu, decanul de vârstă al prefecților, a rememorat momente ale mandatului său în fruntea instituției, a mulțumit pentru invitație și a salutat decizia prefectului Mihai Oprea de a relua seria întâlnirilor cu foștii reprezentanți ai Guvernului în teritoriu.

Mihai Oprea le-a înmânat foștilor prefecți prezenți la eveniment: Nicolae Curcăneanu, Mircea Perpelea, Petre Ungureanu, Mircea Nadolu, Dumitru Cornoiu, Radu Renga, Florian Marin și Tiberiu Costea diplome de excelență, în semn de apreciere a activității desfășurate în litera și spiritul legii, în folosul cetățenilor județului Vâlcea.

2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe