Tânărul din Râmnicu Vâlcea care s-a aruncat de la etajul 6 părea să aibă o viaţă perfectă. Mărturiile dramatice ale vecinilor

vineri, 25 martie 2022

 

Tragedie fără margini. Un tânăr din Râmnicu Vâlcea s-a sinucis sub ochii soţiei însărcinate în luna a noua. Suferea de depresie şi nici măcar bucuria că în curând avea să-şi ţină bebeluşul în braţe nu i-a alungat gândurile negre. Tânărul s-a aruncat de la etajul 6, în timp ce soţia îl implora să nu facă asta.

Părea să aibă o viaţă perfectă. În pozele de familie, Eduard zâmbea fericit alături de soţie şi fetiţa lor de 4 ani. De 9 luni, viaţa i-a mai dat un motiv de bucurie. Soţia lui este însărcinată şi urma să nască dintr-un moment în altul. Cei doi se mutaseră de curând în blocul din Râmnicu Vâlcea şi îşi renovau apartamentul. Dimineaţă, la 7 şi 45, vecinii au auzit-o pe soţie ţipând - relateaza observatornews.ro

Localnic: A ţipat pe scară şi eu am crezut că a bătut-o şi zic: "Hai momentan la mine, gravidă, îţi face rău!". Până la urmă să aud că a sărit.

Localnic: Am ieşit pe scară. Soţia ţipa: "Nu face asta, nu face asta!"

În timp ce fetiţa dormea, tânărul a ieşit din apartament şi s-a prăbuşit de la etajul 6, sub privirile îngrozite ale soţiei. În locul din care s-a aruncat, există o trecere între scările de bloc.

Cristina Oprea, reporter Observator: Pe aici a căzut în gol tânărul de 32 de ani, iar ca să ajungă în acest loc, a trebuit să urce un etaj de la locuinţa sa. Pe urmele sale a ajuns şi soţia într-o încercare disperată de a-l opri.

Echipajul de pe ambulanţă nu a mai putut face nimic pentru tânărul din Râmnicu Vâlcea

I-a acordat ajutor soţiei în stare de şoc. Tânărul ar fi suferit de depresie. Motivele care i-au declanşat suferinţa sunt, deocamdanta, necunoscute. Depresia este o maladie cu chip ascuns. Adesea, persoanele se comportă ca şi cum ar fi "cei mai fericiţi oameni din lume".

Nu este singura tragedie petrecută în Râmnicu Vâlcea. În ianuarie, un alt bărbat s-a aruncat de la etaj cu fiul de 7 ani în braţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe