Tânăr în comă la SJU Craiova după ce a căzut cu mașina într-o râpă din Vâlcea

duminică, 20 martie 2022

Accident grav la Bălcești, județul Vâlcea. Un autoturism a părăsit carosabilul și a căzut într-o râpă. Șoferul a ajuns în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Craiova, fiind în comă, anunță ISU Vâlcea - potrivit gds.ro

Accidentul a avut loc vineri, în jurul orei 21.00.

”Angajații din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați în cursul zilei de ieri, 19 martie ac., ora 21.30, pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs în localitatea Bălcești, sat Gorunești unde un autoturism a părăsit carosabilul și a căzut într-o râpă. În urma accidentului, conducătorul autoturismului în vârstă de 20 de ani a rămas încarcerat. La fața locului au fost trimise trei echipaje de salvare (1 ASAS, 1 SURD, și o autospecială de descarcerare).
Victima a fost extrasă și preluată de echipajul SAJ sosit între timp și s-au deplasat cu el la UPU Craiova în stare gravă (comă). În urma căutărilor efectuate la locul accidentului, a mai fost găsită o persoană care se afla în autoturism, un minor in vârstă de 16 ani care a refuzat transportul la spital”, se arată în comunicatul ISU Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe