Sparle si soparle, 28.03.2022

duminică, 27 martie 2022
  • Litigiul privind revendicarea imobiliară a terenului aferent imobilului construcţie „Hala Centrală” se află în faza procesuală de recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, după ce Curtea de Apel Piteşti a admis apelul Primăriei. La fond, la Tribunalul Vâlcea, instanţa a repins acţiunea în revendicare formulată de Primăria Râmnicului. Terenul aferent construcţiei Hala Centrală şi spaţii laterale, în suprafaţă de 1074 mp a fost pierdut de SC Univers SA la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în favoarea Municipiului Râmnicu Vâlcea. Menţionăm că imobilul construcţie Hală Centrală nu se află în posesia şi folosinţa societăţii, evidența contabilă şi nici declarată la Direcția Economică Râmnicu Vâlcea, având în vedere sentinţa civilă (nefavorabilă) nr. 394/20 iunie 2002, pronunţată de Tribunalul Vâlcea, în dosarul nr. 2410/2002, rămasă definitivă şi irevocabilă, prin care a fost admisă acţiunea în revendicare a Municipiului Râmnicu Vâlcea, pentru imobilul Hala Centrală.

 

  • Din salariul de manager la Filarmonica „Ion Dumitrescu”, Petruț Constantinescu a încasat în anul 2020 suma de peste 700 milioane de lei vechi, plus 30 milioane de lei vechi din alte surse, pe când soția lui a ridicat suma totală de 200 milioane de lei vechi de la două firme, conform declarației de avere. Bunurile lui Petruț Constantinescu mai cuprind două mașini (Volkswagen Passat și Opel Moka), o casă de locuit și două terenuri, toate amplasate în Râmnicu Vâlcea.

 

  • Don Juan Flacara Violet face victime in randul functionarelor din CJ Valcea! Cum le vrajeste, cum le abureste, numai el stie! Venerabilul a reusit, prin farmece geronto-abracadabrante, sa-i suceasca mintile unei tinere R., care a si divortat intre timp de un tanar avocat, fost mare mahar pe la CET Govora. Nici avocatelul n-a stat mult pe tusa si a inceput o idila aprinsa cu aparatoarea ciobanului Buican si, mai nou, a afaceristului Bica. Incurcate sunt caile dragostei prin institutiile statului roman! Noi platim si ei se combina de n luate cate… vor ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe