Sparle si soparle, 24.03.2022

joi, 24 martie 2022
 • Primarul Mircia Gutău aduce aminte despre jalnicul viceprimar Pîrvulescu și despre atitudinea acestuia de „Gică Contra”: „Cât de cinic și grosolan poți fi, Virgile! În noua ta postare pe facebook vorbești de parc industrial, dar tu și consilierii de la PNL v-ați opus în Consiliul Local achiziției de teren de la Oltchim. Acum vrei să introduc pe ordinea de zi o propunere de hotărâre la care v-ați opus cu puțină vreme în urmă. Voi, care ați votat împotriva construcției de creșe, mai vorbiți de oportunități de investiții. Ce te împiedică să aduci investitori la Râmnicu Vâlcea? Din activitatea ta constat că ți-e mai ușor să-i jecmănești pe cei din județul Vâlcea, decât să contribui la dezvoltarea mediului de afaceri. Nu mai spui nimic de izolația termică a blocurilor? Ți-e teamă să nu vadă lumea cât de incompetent și paralel ești cu tot ce înseamnă administrație publică. Nu-i mai minți pe oameni cu Delta Park! Nu mai renunți la jumătate din salariul tău pe care îl încasezi lunar cu nerușinare fără să faci ceva pentru el? Virgile, ești cea mai jalnică prezență din Consiliul Local! În plus, mai ești și incompatibil, declarat de ANI și recunoscut de Curtea de Apel Pitești! Ar trebui să-ți ceri scuze vâlcenilor pentru minciunile pe care le transmiți periodic, în calitate de viceprimar al acestui oraș”.

 

 • Mai mulți locuitori din municipiul Drăgășani semnalează faptul că societatea care a executat marcaje rutiere pe axul central al mai multor străzi au fost realizate... în zig-zag de niște muncitori probabil sub influența băuturilor alcoolice. Să ne reamintim că orașul în cauză este „administrat” de primarul PSD Cristian Nedelcu....

 

 • Zilele trecute, Guvernul României a aprobat acordarea de ajutoare de urgență pentru sprijinirea unor familii și persoane singure, aflate în situații de necesitate cauzate de incendii, inundații, alunecări de teren, accidente ori situații deosebite determinate de starea de sănătate ori alte cauze care pot conduce la creșterea riscului de excluziune socială. Din județul Vâlcea, este vorba de 11 persoane care vor primi respectivii bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • PUBLICITATE

 • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe