Sparle si soparle, 14.03.2022

duminică, 13 martie 2022
  • De la Ministerul Afacerilor Interne, prefectul Mihai Oprea a ridicat anul trecut sub formă de salarii suma de circa 750 milioane de lei vechi, pe când soția lui a încasat de la Consiliul Județean Vâlcea suma 667 milioane de lei vechi, potrivit declarației de avere. Prefectul Oprea mai deține un apartament de 54 mp (!) în Râmnicu Vâlcea, un teren și o casă de locuit, o mașină Volskwagen Passat din anul 2004, plus un cont curent deschis anul trecut la Unicredit Bank în valoare de 20.000 de euro. Pe lângă toate acestea, Mihai Oprea mai deține calitatea de membru în cadrul următoarelor asociații profesionale sau sindicale: Asociaţia de întrajutorare UM 0460 Rîmnicu Vâlcea, CAR UM 0460 Râmnicu Vâlcea, Asociaţia Grigore Alexandru Ghica, Asociaţia IPA regiunea 2 Vâlcea.

 

  • Din păcate, handbalistele de la CSM București s-au impus categoric în derby-ul cu SCM Râmnicu Vâlcea de sâmbătă, scor 32-19. Formația antrenată de Adrian Vasile n-a avut deloc emoții contra echipei cu care s-a luptat pentru supremație în ultimii ani. CSM a intrat la pauză cu un avantaj de trei goluri, 13-10, apoi a dominat autoritar repriza secundă. S-a terminat 32-19 în favoarea „tigroaicelor”, într-un meci în care Cristina Neagu a înscris de opt ori.

 

  • Important pentru părinți! Ministerul Educației a decis (prin ordinul 5717/2021)... neacordarea acreditării pentru nivelul de învăţământ primar pentru unitatea de învăţământ preuniversitar particular Şcoala Primară „Discovery Kids” din municipiul Râmnicu Vâlcea. Pe site-ul oficial al școlii se menționează că aceasta funcționează după niște programe naţionale vechi aprobate de Ministerul Educaţiei Naţionale, după cum urmează: ordinul de ministru nr. 3654 din 29.03.2012 privind aprobarea planurilor-cadrul de învăţământ pentru învăţământul primar, ciclul achiziţiilor fundamentale - clasa pregătitoare, clasa I şi clasa a II-a şi Metodologia privind aplicarea planurilor-cadrul de învăţământ pentru învăţământul primar, ciclul achiziţiilor fundamentale - clasa pregătitoare, clasa I şi clasa a II-a; ordinul de ministru nr. 4686/05.08.2003 privind aprobarea planului-cadru de învăţământ pentru clasele I-a şi a II-a cu anexe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe