SITUAŢIA CENTRALIZATĂ A LUCRĂRILOR DERULATE DE APAVIL SA ÎN MUNICIPIUL RM. VÂLCEA în perioada 05 – 11 martie 2022

sâmbătă, 12 martie 2022

APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 05 – 11 martie 2022 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale. 

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, avariile la conductele de apă potabilă pe străzile Alexandru Sahia și Emil Avrămescu.

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe strada Drumul Oltului.

POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Morilor, Goranu, Râureni, Bogdan Amaru și Pasaj Dacia.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:- s-a igienizat perimetrul Stațiilor de pompare din aria de activitate;- s-au continuat lucrările de punere în funcțiune a Stației de pompare de pe strada Livezi;- s-au continuat lucrările de conectare a rețelei de apă PEHD De 630 la rețeaua de distribuție apă potabilă OL PREMO 600 existentă pe strada Depozitelor;- s-au continuat lucrările de extindere rețea de canalizare menajeră pe strada Zăvoieni;- s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat pe strada Kalamata și Calea lui Traian;- s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;- au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.

REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: Aleea Stejarului – blocurile B0 și C0, strada I.C.Brătianu – blocurile A64 și C27, strada Calea lui Traian – blocurile D2, 31B, 15, S34 și Filipin, Aleea Panseluțelor – blocurile B13, B14 și C21, strada General Magheru – blocurile A+B, D și E, strada Republicii – blocul R17, strada Mihai Eminescu – blocul C10, strada 1Mai – blocul 12, strada Matei Basarab – blocul 113, strada Mihai Viteazu – blocurile 101, CPL1 și CPL2, strada Matache Temelie – blocul 74, strada Dr. Hacman – blocul 85bis, strada Luceafărului – blocul A16, strada Henri Coandă – blocul A4, strada Emil Avrămescu – blocul L, Aleea Narciselor – blocul C24, Aleea Gladiolelor – blocurile C27 și C29, strada Nicolae Iorga – blocul A24/III, strada Știrbei Vodă – blocul P1, strada Lucian Blaga – blocul A49, Aleea Bradului – blocul C1, Aleea Trandafirilor – blocurile B7 și B9, strada Dacia – blocul 12, bulevardul Pandurilor – blocul A7 și bulevardul Tineretului – blocurile A9, A11/III, A12, B2, B3, S2 și S9.

14 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 14 apometre, dintre care 13 verificate și înlocuite și un montaj apometru nou. De asemenea, au fost realizate 5 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 2 avize de amplasament și 3 avize tehnice.

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS-MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL SA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe