Sfaturi esențiale de care să ții cont atunci când renovezi apartamentul!

vineri, 18 martie 2022

 

Te-ai săturat de vechiul aspect al locuinței tale și vrei ca aceasta să arate mai modern, mai frumos și mai primitor? Ei bine, dacă nu știi cum poți realiza toate aceste lucruri cu un buget prestabilit, iată câteva sfaturi care ți-ar putea fi de folos:

Alege o chiuvetă care se potrivește cu spațiul 

Multă lume nu conștientizează cât de importante sunt dimensiunile în alegerea unei chiuvete pentru baie sau pentru bucătărie, mai ales dacă ai un spațiu mic, care nu îți permite prea multe elemente de decor. Ei bine, dacă locuiești într-un apartament, iar spațiul ce urmează a fi renovat nu este cel mai generos, pentru a crea iluzia unui spațiu mai mare, dar și pentru a folosi la maximum fiecare metru de care dispui, chiuveta trebuie aleasă cu grijă. 

Un truc pe care îl folosesc designerii de interior este utilizarea unei chiuvete alături de o mască albă, ce este de mare ajutor ca spațiu de depozitare pentru ceea ce ține de renovarea băilor. Mai mult, în baie, deasupra chiuvetei poți instala o oglindă ale cărei dimensiuni să nu fie nici mai mari, nici mai mici decât lățimea pe care o are masca chiuvetei. Dacă nu știi cum să alegi cea mai potrivită chiuvetă pentru baia ta, Chiuvete Lavello îți vine în ajutor cu o gamă diversificată de produse de calitate superioară, potrivite pentru orice gusturi și nevoi.

Dacă ceea ce te îngrijorează este bucătăria, nu mai trebuie să îți faci griji, deoarece dacă folosești o chiuvetă cu două cuve, îți vei ușura munca în bucătărie și vei avea mai mult spațiu care te va ajuta la prepararea mâncării. Toată lumea știe că atunci când gătești, spălarea vaselor poate fi o bătaie de cap, mai ales când folosești multe ustensile, iar chiuveta este una mică și neîncăpătoare. Tocmai de aceea, pasionații de gătit au nevoie de mai mult spațiu în bucătărie, iar un prim pas este folosirea unei chiuvete duble. Descoperă aici chiuvete din granit cu două cuve care îți pot fi de mare folos atunci când renovezi apartamentul și vrei ca spațiul din bucătărie să fie mai practic atunci când gătești.

Folosește culori deschise

O altă problemă cu spațiul de care dispui atunci când renovezi este folosirea acestuia astfel încât decorul să nu încarce prea mult vizual. Un alt truc des utilizat este folosirea unor culori deschise pentru pereți, precum culorile pastel sau chiar alb, bej ori gri, care să dea impresia de spațiu mai mare și mai primitor. 

Totodată, stilul minimalist este un stil clasic, care îți permite să folosești element de decor ce atrag vizual, dar care nu vor părea a fi prea mult în contrast cu locuința. Un exemplu bun de element decorativ care poate fi folosit atunci când ai un apartament mic este utilizarea tablourilor de mici dimensiuni sau a vazelor în culori deschise cu flori.

Orice ai alege pentru renovarea locuinței trebuie să te reprezinte și să îți evidențieze personalitatea. De aceea, alege înțelept și alege ceea ce îți place cel mai mult și ce te face să te simți ca acasă.

Sursa foto: Pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe