Nu îți permiți un calculator nou? Află cum să îți cumperi un pc refurbished bun

vineri, 18 martie 2022

 

Dacă ești în căutarea unui pc refurbished bun pentru că nu îți permiți unul nou, află că poți să îți cumperi un calculator performant.

Fie că vrei să faci o achiziție office, cauți să cumperi online un pc refurbished pentru cineva drag sau pur ai nevoie de un calculator nou pentru că ți s-a stricat vechiul computer, atunci este important să faci o alegere bună.

Află în continuare cum să cumperi online un pc refurbished, fără să pierzi banii.

Atunci când este necesar să îți prioritizezi bugetul fie pentru afacerea ta, fie pentru familia ta, este important să poți să faci achiziții înțelepte.

De aceea, atunci când cauți un computer cu o tastatură reală și spațiu pe hard disk și porturi USB și RAM înseamnă că ai nevoie de o unitate performantă.

Spre exemplu, poți cumpăra online diferite modele de pc refurbished de la interlink.ro unde găsești, de asemenea, și imprimante, servere și rețelistică, precum și monitoare și tv. Poți să găsești chiar și calculatoare refurbished cu licență gratuită sau oferte de leasing IT. 

Însă, pentru a face o alegere bazată pe un raport preț/ calitatate trebuie să iei în vedere câteva aspecte:

  • Stabilește un buget realist

Dacă ai un card de credit cu o limită mai mare de buget, probabil că vei avea mai multă libertate decât ai avea dacă trebuie să plătești cash.

Asumarea unei datorii mult peste bugetul tău doar pentru a cumpăra calculator este un fel absurd de a-ți gestina cheltuielile.

  • Descoperă funcții disponibile curente

Dacă au trecut câțiva ani de când ai achiziționat un desktop, vei constata că piața s-a schimbat. Un computer bun nu vine doar cu software de procesare a textului și un hard disk mare în zilele noastre. Caracteristicile sunt nesfârșite. 

Merită să căuți showroom-uri de computere și site-uri web pentru a determina ce caracteristici sunt disponibile la diferite puncte de preț. În caz contrar, s-ar putea să te trezești blocat cu un calculator prea scump, care nu are toate dotările și funcțiile disponibile, care sunt standard la modelele cu etichete de preț comparabile.

  • Asigură-te că achiziționezi ceea ce ai nevoie

Pe lângă alegerea sistemului de operare potrivit, este esențial să te asiguri că un pc refurbished are caracteristicile de care ai nevoie. Mai ales dacă faci o alegere bazată pe un buget strict, cunoașterea caracteristicilor te poate ajuta să menții investiția în limitele de cheltuieli. 

De exemplu, dacă știi că vei rula programe care necesită o capacitate mai mare de memorie, nu te zgârcii cu RAM. Totuși, dacă rămâi fără spațiu pe hard disk poți cumpăra întotdeauna mai multă memorie pentru un computer.

  • Ia în considerare un pc refurbished

Dacă bugetul tău este foarte strâns, poți obține mai multe beneficii cumpărând un computer folosit sau recondiționat. Dacă decizi să mergi pe această cale, căută computere care au fost întreținute prin puncte de vânzare certificate. 

Nu ar trebui să fii nevoit să căuți prea multe pentru aceste informații pentru că punctele de vânzare certificate au aceste informații listate pe site sau pe magazinul online.

Sursa Foto: Pexels.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe