Mircia Gutau, primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, il face ZOB pe viceprimarul incompatibil Virgil Pirvulescu

miercuri, 23 martie 2022

Jalnicului Pîrvulescu !

Cât de cinic și grosolan poți fi, Virgile ! În noua ta postare pe facebook ( singura ta activitate, dealtfel ) vorbești de parc industrial, dar tu și consilierii de la PNL v-ați opus în Consiliul Local achiziției de teren de la Oltchim. Acum vrei să introduc pe ordinea de zi o propunere de hotărâre la care v-ați opus cu puțină vreme în urmă ?
Voi, care ați votat împotriva construcției de creșe, mai vorbiți de oportunități de investiții ?
f_350_200_16777215_00_images_banner4_pirvulescu
Ce te împiedică să aduci investitori la Râmnicu Vâlcea ? Din activitatea ta constat că ți-e mai ușor să-i jecmănești pe cei din județul Vâlcea, decât să contribui la dezvoltarea mediului de afaceri.
Nu mai spui nimic de izolația termică a blocurilor ? Ți-e teamă să nu vadă lumea cât de incompetent și paralel ești cu tot ce înseamnă administrație publică ?
Nu-i mai minți pe oameni cu Delta Parc ? Nu le mai dai salarii de 3000 de lei net ? Nu mai renunți la jumătate din salariul tău pe care îl încasezi lunar cu nerușinare fără să faci ceva pentru el ?
Virgile, ești cea mai jalnică prezență din Consiliul Local ! În plus, mai ești și incompatibil, declarat de ANI și recunoscut de Curtea de Apel Pitești !
Să-ți fie rușine pentru tot ceea ce faci. Ar trebui să-ți ceri scuze vâlcenilor pentru minciunile pe care le transmiți periodic, în calitate de viceprimar al acestui oraș.

Mircia Gutau, primarul municipiului Râmnicu Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe