|luni, iulie 4, 2022
  • Follow Us!

Mircia Gutau, primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, il face ZOB pe viceprimarul incompatibil Virgil Pirvulescu 

Gutau-zilele-Imnului

Jalnicului Pîrvulescu !

Cât de cinic și grosolan poți fi, Virgile ! În noua ta postare pe facebook ( singura ta activitate, dealtfel ) vorbești de parc industrial, dar tu și consilierii de la PNL v-ați opus în Consiliul Local achiziției de teren de la Oltchim. Acum vrei să introduc pe ordinea de zi o propunere de hotărâre la care v-ați opus cu puțină vreme în urmă ?
Voi, care ați votat împotriva construcției de creșe, mai vorbiți de oportunități de investiții ?
f_350_200_16777215_00_images_banner4_pirvulescu
Ce te împiedică să aduci investitori la Râmnicu Vâlcea ? Din activitatea ta constat că ți-e mai ușor să-i jecmănești pe cei din județul Vâlcea, decât să contribui la dezvoltarea mediului de afaceri.
Nu mai spui nimic de izolația termică a blocurilor ? Ți-e teamă să nu vadă lumea cât de incompetent și paralel ești cu tot ce înseamnă administrație publică ?
Nu-i mai minți pe oameni cu Delta Parc ? Nu le mai dai salarii de 3000 de lei net ? Nu mai renunți la jumătate din salariul tău pe care îl încasezi lunar cu nerușinare fără să faci ceva pentru el ?
Virgile, ești cea mai jalnică prezență din Consiliul Local ! În plus, mai ești și incompatibil, declarat de ANI și recunoscut de Curtea de Apel Pitești !
Să-ți fie rușine pentru tot ceea ce faci. Ar trebui să-ți ceri scuze vâlcenilor pentru minciunile pe care le transmiți periodic, în calitate de viceprimar al acestui oraș.

Mircia Gutau, primarul municipiului Râmnicu Vâlcea

Leave a Response