Ghid final de cumpărare pentru laptop HUAWEI MateBook D15

miercuri, 30 martie 2022

 

Huawei MateBook D15 este un laptop de gamă medie proiectat elegant împreună cu un afișaj decent și un procesor foarte puternic. Laptopul este echipat cu suficiente porturi care pot satisface cu ușurință toate nevoile utilizatorului.

Construcția laptopului este solidă. Laptopul este echipat cu o baterie normala care poate fi incarcata cu ajutorul unui incarcator rapid. În comparație cu ceilalți concurenți disponibili pe piață în aceeași categorie de preț, Huawei MateBook D15 este o opțiune foarte bună.

Caracteristicile Huawei MateBook D15

Unele dintre cele mai populare caracteristici ale laptopului sunt următoarele:

  • Design

Huawei Matebook D15 este un dispozitiv premium care este proiectat elegant. Laptopul este construit din aluminiu, iar dispozitivul se simte ca un laptop robust.

Huawei Matebook D15 este un dispozitiv ușor și portabil. Designul laptopului este foarte familiar dispozitivelor premium oferite la prețuri uriașe.

Laptopul are rame foarte subțiri. Șasiul laptopului este construit din metal gri, ceea ce îl face un dispozitiv puternic. Tastatura dispozitivului este frumos proiectată și este foarte confortabilă cu un mic brand Huawei pe ea.

  • Afișare

Huawei Matebook D15 vine cu un ecran decent oferit în dispozitivele bugetate. Ecranul acestui laptop este IPS FHD de 15,6 inchi, raport de aspect 16:9, 1920×1080 pixeli și o rezoluție de 141,2 PPI. Dispozitivul are o luminozitate maximă setată la 250 nit și un raport ecran/corp de 87%.

Ecranul Huawei Matebook D15 nu poate fi folosit în aer liber din cauza afișajului scăzut, lipsit de acuratețea culorii. Laptopul oferă o acoperire de gamut sRGB de 56,6% și acceptă redarea conținutului.

  • Performanță

Huawei Matebook D15 este echipat cu procesorul quad-core Ryzen 3500U de la AMD împreună cu 8 GB de RAM și 256 GB de stocare pentru a oferi viteză tuturor sarcinilor zilnice ale vieții. Laptopul este sugerat să joace jocuri, dar încercarea de jocuri mai vechi la rezoluție nativă de 1080p nu ar fi o idee rea.

  • Baterie

Huawei Matebook D15 are o baterie medie care durează doar 5 ore la o încărcare completă. Dispozitivul vine cu un încărcător rapid USB Type C de 63 W care vine cu el. Încărcătorul poate mări bateria de la 25% la 61% în doar 30 de minute.

Lansare laptop huawei matebook d15 a fost lansat pe site-ul oficial Huawei. Deci, puteți vizita și comanda dispozitive cu reduceri uriașe și oferte la achiziționarea acestora. Nu așteptați și profitați de ocazie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe