Gardul: cartea de vizită a casei tale! Optează pentru un model deosebit, care impresionează de fiecare dată!

joi, 24 martie 2022

 

Atunci când ești în apropierea unei case, unul dintre primele lucruri pe care le remarci este gardul acesteia. Fie că vrei sau nu, prima impresie influențează multe alte aspecte, așadar, pentru a fi perceput drept un gospodar destoinic, este indicat să ai un gard îngrijit și cu un aspect estetic plăcut. De aceea, din articolul următor vei descoperi un model de gard care este ușor de întreținut și oferă naturalețe, încadrându-se perfect în mediul exterior!

Piatra – elementul care oferă un aspect deosebit în amenajările exterioare

Gardul oferă o siguranță mai mare proprietății tale, dar în egală măsură poate fi perceput drept o continuitate a grădinii și a casei. De aceea, pentru a oferi un aspect cât se poate de natural, poți alege piatra drept element de bază al gardului tău. Piatra oferă o acoperire compactă, fără a lăsa spații libere de-a lungul gardului, în acest fel protejându-ți grădina și casa de privirile insistente ale vecinilor și ale trecătorilor curioși. Iar în același timp, piatra se integrează perfect din punct de vedere vizual atât pentru o casă urbană, cât și pentru o casă aflată în mijlocul naturii. În zona citadină, piatra oferă o legătură cu natura care schimbă aspectul străzilor aglomerate, în timp ce într-o zonă mai izolată, piatra oferă continuitate peisajului.

Pentru a obține acel efect vizual deosebit, poți alege piatra pentru gard de la Rotanis.ro. Acest tip de piatră conține inserții care strălucesc sub razele soarelui, deoarece provine dintr-o rocă rară care se numește calcar cristalin și reprezintă un derivat de marmură. Fiecare piatră este aleasă manual pentru a îndeplini toate criteriile necesare și pentru a fi poziționată cu ușurință între panourile de montaj.

Piatra este disponibilă într-o varietate largă de culori pentru a obține un gard multicolor, albastru-alb ori albastru-cenușiu. Indiferent de nuanța selectată, piatra oferă o eleganță aparte care va scoate în evidență arhitectura casei tale!

În același timp, beneficiezi de ajutorul unei echipe de profesioniști pentru montajul gardului, folosind panoul de gard 2D care este disponibil în două culori: natur zincat sau gri antracit, și care este zincat termic, oferind protecție anticorozivă de lungă durată. Astfel, după montajul realizat în mod eficient, vei avea un gard care oferă simultan protecție și un farmec deosebit!

Piatra poate deveni un element central în amenajarea exterioară a casei deoarece, în afară de piatră pentru gard, poți selecta și piatră decorativă pentru grădină, care oferă un aspect îngrijit și ordonat. Pui accentul pe simplitate, fără să mai ai bătăi de cap în ceea ce privește îngrijirea grădinii, în special dacă programul încărcat nu-ți permite să petreci suficient timp în curtea casei. Pentru grădină ori pentru gard, piatra îți oferă o nouă variantă și perspectivă de amenajare exterioară!

În concluzie, piatra de gard oferă un aspect cu totul și cu totul inedit privind aspectul exterior al casei tale. După montajul pietrei și al panourilor, cu siguranță vei petrece tu însuți mult timp în curtea casei, savurând o cafea și admirând efectul pe care îl au razele soarelui asupra acestui tip de piatră!

Sursa foto: Shutterstock.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe