Cum alegi cea mai buna firma de hidroizolatii, care presteaza servicii la pretul corect? Iata cateva sfaturi!

vineri, 25 martie 2022

Daca esti in cautarea unei firme de hidroizolatii, nu este suficient sa te bazezi pe recomandarile prietenilor sau sa dai un search rapid pe Internet. Statutul de „firma”, nu iti va asigura calitatea lucrarilor si nici nu atesta experienta dovedita a personalului calificat. Exista mai multe criterii de care trebuie sa tii cont, astfel incat sa nu risti - in niciun moment - sa fii pacalit de brandul si renumele axat pe publicitate. In intampinarea ta, venim cu o lista a celor mai importante aspecte la care trebuie sa fii extrem de atent!

 

  1. Proiectele din portofoliul companiei

Cel mai important criteriu de catre trebuie sa tii cont este portofoliul companiei. Acesta atesta gradul ei de expertiza si de experienta, dar si expunerea dobandita in timp. Cauta firme care au experienta atat in domeniul rezidential, cat si in domeniul industrial, si care si-au format mana de lucru prin diversitatea de proiecte pe care le-a preluat. Studiaza, cu atentie, detaliile: care au fost solutiile tehnice implementate, cat de bine au rezistat in timp, dar si cat de diverse sunt materialele utilizate pentru protectia cladirilor.

 

  1. Solutiile tehnice propuse in oferta

Cauta o firma care poate implementa cat mai multe si mai diverse solutii tehnice pentru hidroizolare. Aceasta trebuie sa dispuna de personal calificat, care stie sa lucreze, atat cu membrana PVC si membrana bituminoasa, cat si cu optiuni mai moderne, cum ar fi sistemele de acoperisuri sau terase verzi. Verifica si diversitatea serviciilor cuprinse in oferta, respectiv segmentele de constructii pe care le pot hidroizola in mod corespunzator, la un raport corect intre calitate si pret. Cu cat oferta e mai vasta, cu atat mai bine.

 

  1. Experienta acumulata in ani

Un indicator cat se poate de clar asupra gradului de cunoastere a domeniului este numarul de ani de experienta. Exista, in Romania, companii cu peste 13 - 14 ani de experienta in acest segment de piata, timp in care si-au dezvoltat o retea extinsa de clienti, dobandindu-si renumele pe piata. Afla ce se spune despre respectiva companie, ce rezultate a reusit sa obtina de-a lungul timpului si in ce masura asteptarile clientilor au fost bifate cu succes. Evita sa colaborezi cu companii despre care nu ai informatii complete.

 

  1. Gradul de expunere in online

In anul 2021, gradul de expunere in online poate fi un indicator esential pentru orice tip de serviciu. Cu cat este mai prezenta in online o companie, cu atat mai expusa asupra review-urilor si opiniei publice este. Ai incredere intr-o firma care detine un portofoliu virtual si care nu ezita sa isi prezinte proiectele prin intermediul unui website de prezentare. Website-ul firmei trebuie sa iti ofere si alte informatii utile, cum ar fi: numarul de ani de experienta, tipul de servicii incluse in oferta, expertiza echipei specializate s.a.m.d..

 

Echipa de la Hidroizolatii-Terase asigura o gama completa de servicii: de la hidroizolatii fundatii la acoperisuri

Hidroizolatii fundatii, acoperisuri, terase, garaje, bazine, plus multe ale servicii  vei gasi in oferta companiei Hidroizolatii-Terase. Aceasta firma cu 14 ani de experienta in domeniu dispune de personal calificat, tine pasul cu inovatia si utilizeaza cele mai noi materiale si echipamente. Solutiile implementate de specialisti sunt de ultima generatie, durabile, executate fara repros. Merita sa colaborezi cu aceasta companie!

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe