Cele mai mari greșeli de stil care îi pot face pe bărbați să arate neîngrijit

miercuri, 9 martie 2022

 

Când vorbim despre greșeli vestimentare făcute de bărbați, există greșeli de amplitudini diferite. Avem bărbații care fac greșeli minore, care trec ușor nevăzute. Apoi există greșelile celor care încearcă și se vede că și-au dat interesul, însă nu au reușit chiar să facă cea mai fericită combinație. Și pe locul întâi, avem bărbații care sunt pur și simplu în afara oricărui pericol de a deveni următorii fashion influencers.

Haina îl face pe om, aparențele sunt importante și felul în care te prezinți dictează atitudinea pe care o vor avea cei care relaționează cu tine. Fie că știm și acceptăm aceste lucruri, asta este realitatea lumii în care trăim.

Pentru a-ți proteja stilul și a crește șansele de succes în orice context, este important să acorzi importanță hainelor și accesoriilor tale

Indiferent de categoria de stil în care crezi că faci parte, mereu va fi ceva nou de învățat. Fie că ești la început și ai decis recent că acorzi mai multă importanță felului în care te prezinți, fie că vrei să îmbunătățești ceva, poate fi copleșitor să faci primul pas. 

Outfituri care nu corespund cu ocazia

Primul pas este să îți pregătești o garderobă de bază. Trebuie să te gândești la cine ești tu - unde lucrezi sau unde vrei să lucrezi, ce activități întreprinzi zilnic, care sunt locurile pe care le frecventezi. Fă un top al celor mai frecvente astfel de situații, apoi vei afla ce vestimentație e potrivită pentru fiecare în parte.

Ce spun pantofii despre tine?

Pantofii sunt cel mai important element din garderoba unui bărbat. Nu face greșeala pe care o putem vedea des pe străzi - de a purta doar un tip de pantofi pentru orice ocazie. 

Este crucial să îți asortezi încălțămintea cu ținuta, iar ținuta la eveniment. Asigură-te că ai cel puțin 4 tipuri diferite de pantofi - pantofi eleganți, pantofi sport, măcar o pereche de ghete și o pereche de espadrile sau mocasini.

Pe toate acestea le poți găsi pe Kalapod.net, într-o varietate de modele și culori. Așadar, descoperă gama de încălțăminte pentru bărbați și fă alegerile potrivite.

Pune o fărâmă de curaj

Adică nu te da în lături de la accesorii. Prin accesorii înțelegem atât bijuterii, cât și genți, curele și ochelari de soare. Accesoriile sunt cele care te vor scoate din monotonie. Ai grijă la culori - nu purta niciodată pantofi negri la o curea maro, sau invers.

În final, recomandarea este să continui în permanență să explorezi stiluri, modele, culori și materiale diferite. Păstrează ce ai descoperit că se pretează stilului tău, dar continuă să adaugi mereu ceva diferit. O parte esențială în dezvoltarea propriului stil este să încerci constant lucruri noi și să încerci uneori să alegi chiar și lucruri pe care nu le-ai alege în mod normal, poate vei avea o surpriză plăcută. 

Sursa imagine: Pexels.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe