|duminică, iulie 3, 2022
 • Follow Us!

Casa de Ajutor Reciproc Pensionari Râmnicu Vâlcea oferă condiţii avantajoase de împrumut membrilor săi 

pensionari

 

CARP  Pensionari Râmnicu Vâlcea, asociaţie înfiinţată în anul 1954(68 de ani activitate neîntreruptă în slujba membrilor săi) mulţumeşte celor peste 19.000 de membrii pentru fidelitate şi încredere. Cu această ocazie, primind sprijinul neprecupeţit al ziarului nostru, conducerea CARP informează pe toţi membrii CARP că beneficiază de următoarele facilităţi:

 1. Împrumuturile se acordă fără perioada de aşteptare, fără giranţi, la nivelul fondului de cotizaţie
 2. Sumele împrumutate pot fi până la 20.000 lei, cu 2-3 giranţi, care pot fi restituite în maxim 18 rate, cu dobânda diferenţiată, care se reţine anticipat sau la termen.
 3. Împrumuturile se acordă imediat la solicitare.
 4. Ratele se pot reeşalona cu dobândă atractivă
 5. Membrii pot beneficia de consultaţie juridică gratuită, două zile pe săptămână
 6. Se acordă compensaţii pentru cei care merg în staţiune, cumpără ochelari sau aparate auditive
 7. Moştenitorilor membrilor CARP care au decedat li se acordă ajutor de deces în baza cetificatului de deces în original, care atestă acest eveniment trist, în funcţie de vechimea în CARP
 8. Se acordă ajutoare băneşti nerambursabile membrilor CARP şi UZPR Filiala judeţului Vâlcea, cu probleme grave de sănătate.
 9. Membrii beneficiază de servicii gratuite la cabinetul de Medicină Generală şi Ecografie.
 10. Funcţionează în cadrul CARP Cabinetul medical de Stomatologie fiind utilat modern, iar preţurile fiind mai mici decât cele de pe piaţă.
 11. Se oferă servicii de coafură, frizerie, croitorie, la preţuri avantajoase.
 12. La Clubul Pensionarilor din centrul Râmnicului se desfăşoară activităţi cultural artistice, în condiţii foarte bune de vizionare şi recepţie
 13. Se vor organiza excursii interne şi internaţionale.
 14. Dorim să înfiinţăm filiale unde găsim înţelegere la comunităţile locale(primării-primari-consilii locale)

Vă prezentăm câteva numere de telefon, dar mai ales zilele care prezintă programul de desfăşurare a acestor activităţi:0250.731.585.

Programul de luni-vineri, între orele 7:00-15:00.

Acest anunţ deosebit de important pentru toţi membrii CARP Pensionari a fost realizat prin intermediul preşedintelui Ion Dumitru care a avut amabilitatea ca în numele Consiliului Director să ne ofere aceste date extrem de importante pentru cei peste 19.000 de membrii, câţi numără la ora actuală Casa de Ajutor Reciproc Pensionari Râmnicu Vâlcea

Nicolae Dinescu

Leave a Response