Biciclist acroşat de o maşină în timp ce traversa strada. A făcut stop cardiac

luni, 21 martie 2022

Un accident rutier soldat cu două victime s-a produs luni, 21 martie, pe o stradă din municipiul Drăgăşani, judeţul Vâlcea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, coliziunea a avut loc pe una din arterele principale ale oraşului: strada Tudor Vladimirescu. În urma incidentului au rezultat două victime neîncarcerate, dintre care una în stop cardiac.    „La faţa locului au intervenit un echipaj SMURD de la Garda de Intervenţie Drăgăşani şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Din păcate, persoana găsită în stop cardiac a fost declarată decedată de către medicul de la ambulanţă”, a explicat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger, modul în care a murit biciclistul. Cealaltă persoană rănită a fost transportată la spital pentru îngrijiri suplimentare.

„Poliţiştii din Drăgăşani intervin în acest moment la un accident rutier soldat cu decesul unui pieton. Din primele date se pare că  un bărbat în vârstă de 48 de ani, din municipiul Drăgăşani, în timp ce conducea un auto, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Drăgăşani, ar fi acroşat un pieton în vârstă de 58 de ani care traversa strada”, a precizat şi purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Vâlcea.  Victima mergea pe lângă bicicletă în momentul în care s-a produs impactul. Evenimentul a avut loc pe stradă, dar nu pe o trecere de pietoni, întrucât biciclistul s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.   „În continuare, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Traficul este blocat total”, a mai menţionat Georgiana Stancu, de la IPJ Vâlcea.

Citeste mai mult: adev.ro/r93hsk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe