Află ACUM care sunt aptitudinile pe care le dezvoltă cel mic într-o tabăra de engleză

miercuri, 23 martie 2022

 

Una dintre cele mai eficiente moduri de a-i ocupă celui mic timpul liber este să îl înveți o nouă abilitate. Astfel, copii învață că, dacă rămân dornici de cunoaștere le va fi mult mai ușor atunci când sunt adulți să se descurce în societate. Limba engleză este o limbă de circulație internațională și sunt din ce în ce mai puține medii în care te poți integra dacă nu știi o limba străină. Astfel, poți antrena curiozitatea celui mic dacă îl înscrii la un curs în care vă învață despre alte culturi și își va însuși o a doua limbă. Poți aduce un plus de susținere în demersul copilului tău dacă îl înscrii la cât mai multe activități. Dacă vrei să afli care sunt aptitudinile pe care le dezvoltă cel mic într-o tabăra de engleză, citește în continuare acest articol.

Iată de ce e important că cel mic să participe la o tabăra de engleză

Îl vă ajuta în carieră

Ca părinte poate că nu realizezi cât de rapid trec anii și cât de repede copilașul tău va deveni un adult care trebuie să meargă la primul lui interviu. Pregătirea pentru astfel de situații de viață se facă încă din copilărie. Astfel, dacă cel mic este angrenat în cât mai multe activități, atunci când va fi mare va avea mult mai multe încredere de sine și își vă îmbunătăți performanțele academice, dar și în carieră.

Își vă face prieteni

Socializarea s-a mutat pe aplicațiile de pe telefon sau tabletă și există copii pe care cu greu îi desprinzi din lumea virtuală. O soluție pentru această problemă este să îi oferă  celui mic opțiuni, cât mai diverse și cât mai interesante. Dacă îl vei înscrie într-o tabăra de engleză pentru copii în România la Englezacopii.ro, ai garanția că, pe lângă abilitățile lingvistice, cel mic se va întoarce cu o grămadă de amintiri plăcuta și cu prieteni noi.

Îi îmbunătățește memoria

Atât copii, cât și adulții își îmbunătățesc memoria atunci când își provoacă creierul să învețe noi abilități. Prin acest tip de învățare, creierul este forțat să asimileze, să se familiarizeze și să funcționeze după reguli noi de vocabular și gramatică. Copilăria este cea mai bună perioadă în care să începi acest proces, iar învățarea unei noi limbi îl vă ajuta pe copilașul tău să facă noi conexiuni și să comunice mult mai ușor.

Copiii au nevoie de joacă, de învățare și de susținerea părinților indiferent de situațiile prin care trec. Într-o tabăra de limba engleză, joaca și învățarea se combină într-o armonie perfectă astfel încât cel mic să se bucure de natura în timp ce dobândește abilitățile necesare de la profesioniști din domeniu.

Sursa foto: Pexels.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe