6 sfaturi de urmat în modă pentru femeile care adoptă stilul sport

miercuri, 2 martie 2022

Sursa foto: https://www.hainedevis.ro/

Adopți stilul sport în ținutele de zi cu zi? Acest stil vestimentar este extrem de popular, indiferent de vârstă și ți se potrivește de minune dacă preferi să te îmbraci lejer. Totuși, stilul sport nu presupune haine largi, ci piese ideale pentru outfituri street style, care oferă confort și relaxare.

Iată care sunt cele mai utile sfaturi de care poți ține cont în crearea ținutelor sport, din articolul nostru!

Investește în pantofi sport de calitate

Atunci când vorbim despre un stil vestimentar lejer, nu ne gândim la pantofii cu toc înalt. De aceea, din colecția ta de încălțări nu trebuie să lipsească pantofii sport, realizați din materiale de calitate. Cele mai populare perechi sunt realizate din pânză, potrivite pentru sezonul cald și din piele, ideale pentru anotimpul rece.

Dacă-ți place să te îmbraci sport, merită să investești în numeroase modele de sneakerși, pe care să-i porți când ieși în oraș. De fiecare dată, alege încălțămintea sport în funcție de modelul preferat și de culoarea care te reprezintă. Din fericire, pantofii sport sunt foarte versatili și se potrivesc atât cu treninguri, cât și cu jeanși sau rochii casual.

Poartă colanți

Fiindcă stilul sport nu trebuie să fie abordat doar atunci când mergi la sală, asigură-te că incluzi în colecția de haine și colanți pentru damă. În prezent, colanții se poartă cu orice, în ținute sport chic care atrag atenția.

De pildă, colanții pot fi asortați cu un tricou lung, oversized și o jachetă din denim sau cu o rochie sport. Pentru a completa armonios aceste ținute, nu poți să porți decât încălțăminte sport, fie că îți plac adidașii cu talpă înaltă sau tenișii clasici.

Include în garderobă diferite modele de tricouri

Un fan al stilului vestimentar sport trebuie să aibă în dressing un număr impresionant de tricouri. Alege tricourile de cea mai bună calitate, din bumbac, care permit pielii să respire.

Pune accent pe tricourile simple, în nuanțe de alb și negru, care se potrivesc în orice ținută. Cu toate acestea, nu uita nici de tricourile cu imprimeu sau de modelele supradimensionate, care se potrivesc în orice context.

Nu uita de trening

Nu știi ce altă piesă vestimentară să mai incluzi în colecția ta? Treningul este un set de care ai nevoie, pentru un look sport impecabil. Treningul poate fi purtat ca atare, alături de pantofi sport sau alege piesele separat.

De exemplu, pantalonii de trening pot fi combinați și cu o cămașă simplă din bumbac și o pereche de teniși, în timp ce bluza sport se asortează rapid cu o pereche de jeanși. Poartă aceste ținute oriunde în oraș, la o plimbare și te vei simți confortabil pe tot parcursul zilei.

Alege hanoracul în ținute sport

Nu putem vorbi despre o ținută sport casual fără să ne referim la hanorac, un articol vestimentar extrem de versatil. Indiferent de model, hanoracul se potrivește cu orice, de la fuste și jeanși, până la pantaloni sau trening.

Sunt la modă atât hanoracele simple, cu fermoar, cât și modelele cu glugă, colorate sau cu diferite imprimeuri. Pentru o zi obișnuită, combină hanoracul cu jeanși drepți, alături de sneakerși cu talpă plată.

Mizează pe accesoriile potrivite

Nicio ținută nu este completă fără accesoriile potrivite. Pentru a accesoriza un outfit sport, pune accent pe șepci sau bandane cool, care te scot în evidență. Indiferent dacă porți jeanși și tricou sau treninguri colorate, șapca se asortează cu orice și te protejează de razele puternice ale soarelui.

La fel de recomandate sunt și rucsacurile la modă, perfecte pentru o ținută sport. Merită să investești într-un rucsac cu imprimeuri vesele, ce poate fi purtat atât la job, cât și în timpul liber. Poți opta pentru un model cool și încăpător, din piele, care animă orice ținută.

Piesele vestimentare sport nu se demodează niciodată! Inspiră-te din sfaturile noastre și poartă piese cool precum colanții, tricourile sau treningurile, care se integrează de minune într-o ținută sport.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe