4 beneficii ale unui sistem de supraveghere video pentru afacerea ta

miercuri, 9 martie 2022

 

Orice proprietar de afaceri dorește să aibă asigurarea că investiția sa este protejată real împotriva unor evenimente neplăcute, precum furtul sau vandalismul. Din fericire, acestea pot fi prevenite cu ajutorul instalării unui sistem de supraveghere performant de la A2t.ro, care îți poate reda în timp real starea afacerii tale, indiferent de locul în care te aflii.

Descoperă 4 beneficii pe care un sistem de supraveghere video le poate avea pentru business-ul tău:

  1. Descurajează și previne criminalitatea

 

Din cauza programului prelungit și, uneori, a personalului redus, benzinăriile, magazinele alimentare și cele băuturi alcoolice sunt adesea mai susceptibile la furt și chiar violență. Cu toate acestea, dacă potențialii criminali vor vedea că ai luat măsuri suplimentare pentru a-ți proteja afacerea și pe clienții săi, aceștia pot fi descurajați să încalce legea, știind că aveți capacitatea de a-i prinde în flagrant. În ceea ce privește plasamentul camerelor, acestea ar trebui să acopere în principiu intrările și casele de marcat.

  1. Protejează nu numai la interior, ci și la exterior

Ca regulă generală, fiecare intrare și ieșire din spațiul de lucru ar trebui să fie în raza camerelor de supraveghere, pentru a preveni accesul persoanelor nedorite și pentru a descuraja vandalismul (pictarea cu graffiti, deteriorarea fațetei etc). De asemenea, o grijă deosebită trebuie acordată ușilor de urgență, aleilor din împrejur și alte zone care pot accentua o eventuală vulnerabilitate. De aceea, este recomandat să apelezi la ajutor profesionist atunci când instalezi un sistem de supraveghere video pentru a asigura o acoperire adecvată a planului, fără eventuale „puncte moarte”.

  1. Asigură siguranța în parcări

Satisfacția clienților trebuie să fie întotdeauna o prioritate, iar în această categorie intră și sentimentul de siguranță pe care îl au atunci când își parchează mașinile pe proprietatea ta. Totodată, siguranța angajaților nu ar trebui să fie mai puțin importantă, mai ales dacă aceștia se deplasează către și de la mașinile lor la ore unde vizibilitatea este extrem de redusă. De aceea, iluminarea adecvată și supravegherea video a zonelor de parcare pot reduce acte de furt și vandalism al automobilelor, precum și creșterea siguranței personale a clienților și angajaților.

  1. Filmările pot fi folosite ca probe

Îți amintești vechea zicală: „O imagine valorează cât o mie de cuvinte?”. În cazul accidentelor la locul de muncă, un videoclip ar putea valora mult mai mult! În timp majoritatea reclamațiilor din partea angajaților sau clienților sunt legitime, unele pot fi frauduloase și foarte costisitoare dacă se ajunge la un proces în instanță. De aceea, este recomandat să te folosești de fiecare instrument pe care îl deții care îți poate oferi probe și dovezi concrete. Cu un kit de supraveghere cu 8 camere amplasate în mai multe puncte, este mai puțin probabil ca o acuzație falsă să aibă succes. Totodată, examinarea filmărilor poate ajuta la determinarea cauzei unui incident și poate fi folosită ca dovadă și în cazul companiilor de asigurări, pentru a obține o despăgubire.

Așadar, afacerea ta este la fel de bine protejată pe cât ar trebui? Știi cu adevărat ce se întâmplă, chiar și în lipsa ta? Un sistem de supraveghere video rezolvă toate aceste probleme și de aceea este o investiție care are numai beneficii.

Sursă foto: unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe