350 de locuri scoase la concurs pentru admiterea la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Drăgășani

marți, 8 martie 2022

În această perioadă se organizează o nouă sesiune de admitere în unitatea de învățământ postliceal care formează subofițeri jandarmi, respectiv:

- Școala Militară de Subofițeri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Drăgășani, cu un număr total de 350 locuri (3 locuri romi și 2 locuri minorități);

Persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 ani împliniți și 27 de ani împliniți în anul curent, care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot depune cererea de înscriere în perioada 07 martie - 18 martie. Cererea se depune online la adresa de e-mail [email protected].

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate evaluarea psihologică a candidaților, proba de evaluare a performanței fizice și a cunoștințelor, iar, în final, examinarea medicală a candidaților rămași în concurs după parcurgerea etapelor amintite.

Detalii cu privire la această sesiune de admitere se regăsesc pe site-ul MAI, https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/ și pe site-ul instituției de învățământ:

- Școala Militară de Subofițeri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Drăgășani, http://www.scoaladragasani.ro/

După fiecare probă de concurs, școala va publica pe site-ul propriu rezultatele obținute de candidați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe