Viceprimarul Virgil Pirvulescu incaseaza 180 milioane lei vechi - bani publici - pentru a taia frunza la caini in Primaria Ramnicului! RUSINE!

joi, 17 februarie 2022

Potrivit afirmatiilor viceprimarului municipiului Ramnicu Valcea, Andrei Gheorghiu, colegul acestuia, viceprimarul Virgil Pirvulescu, incaseaza 180 milioane lei vechi - bani publici - pentru a taia frunza la caini in Primaria Ramnicului. Liberalul tare-n gura prin sedintele de Consiliu Local (cu tot felul de elucubratii!) este cam moale cu... prezenta pe la serviciu. Rusine!

 • Tot despre celebra ședință a Consiliului local al muncipiului Râmnicu Vâlcea, privind parcările, a făcut câteva precizări și viceprimarul Andrei Gheorghiu: „În cadrul ședinței am venit cu propuneri de îmbunătățire a situației și o dezbatere reală (nu doar o publicare pe site-ul primăriei) pentru modificarea regulamentului parcărilor publice. Consilierii PNL au dat dovadă de ipocrizie politică și au plecat din sală, refuzând atât votul, cât și dezbaterea cu argumente. Pentru că ipocrizie este atunci când afirmi că ești alături de societatea civilă și îți pasă de râmniceni, dar în momentul în care îi poți ajuta concret, cu un vot sau cu propuneri fundamentate, alegi să părăsești ședința consiliului local. Trebuie să menționez și faptul că, probabil luând exemplul viceprimarului Virgil Pîrvulescu, care nu trece pe la birou, consilierii PNL, în mod constant, nu se prezintă nici la ședințele comisiilor de specialitate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “Viceprimarul Virgil Pirvulescu incaseaza 180 milioane lei vechi - bani publici - pentru a taia frunza la caini in Primaria Ramnicului! RUSINE!”

 1. Atunci cum incaseaza banii pentru sedinte consilierii locali ai mafiei galben portocalii? Nu cumva este o mare fraud ape care o comit acesti pigmei?
  Cit despre cap de bibilica nu este nici o noutate faptul ca incaseaza de pomana banii ca viceprimar. Faptul ca nu a juns la ciolan sa-l demit ape cel care l-a invins categoric – si sa-l bage la puscarie , dupa propriile afirmatii – arata ca are capul mic si creierul lejer.
  Daca se crede un dulau se inseala. Este de fapt un mare bou deoarece s-a oprit la bariera sa-si finalizeze studiile “magna ca prostul” cu cinci pe linie.
  Consider sic red ca nu sint izolat ca acest individ face un deserviciu urbei asa ca laptarul cristi sa apeleze la bunul simt al lui cutu cutu citu pirti si sa-l treaca pe liniemoarta pe acest derbedeu. Deasemen sugerez ANI sa verifice de unde are cap sec averea acumulata pentru ca virsta duce cu gindul ca este ceva necurat in acest sens. Probabil ca , daca se verifica , sigur se dovedi ca este vorba de ceva hotie. Si atunci , sigur va ajunge la “beciul domnesc”.

 • PUBLICITATE

 • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe