Tipuri de balansoare pentru sugari și copii mici!

vineri, 4 februarie 2022

Calmarea unui copil agitat poate fi o muncă grea, dar cu un balansoar, brațele tale pot lua o pauză în timp ce vezi copilul cum se relaxează. Cu melodii și diferite setări convenabile, aceste leagăne pentru bebeluși sunt grozave pentru a calma bebelușii și pentru a le oferi ceva pe care să se concentreze.

Calmarea unui copil agitat poate fi o muncă grea, dar cu un balansoar, brațele tale pot lua o pauză în timp ce vezi copilul cum se relaxează. Cu melodii și diferite setări convenabile, aceste leagăne pentru bebeluși sunt grozave pentru a calma bebelușii și pentru a le oferi ceva pe care să se concentreze.

Aceste balansoare sunt importante pentru dezvoltarea senzorială la bebeluși cu sunete, imagini și texte diferite în vederea interacțiunii. Când cauți cel mai bun leagăn pentru sugari și copii mici, mulți factori precum prețul, caracteristicile, confortul și siguranța te pot ajuta să iei cea mai informată decizie. Aici gasesti tipuri de balansoare copii de la 99 de lei!

Tipuri de balansoare pentru copii:

Balansoar cu Bluetooth

Cu funcții de înaltă tehnologie, acest leagăn are un afișaj cu ecran tactil care este intuitiv și are Bluetooth care este conectat la difuzoare de calitate. Este capabil să imite până la cinci balansări naturale laterale în cinci viteze distincte. Când dorești să-l pui deoparte, pur și simplu reasambleaza-l în două părți compacte și depozitează-l oriunde. Vine la pachet cu o telecomanda care le permite părinților să schimbe cu ușurință setările și să calmeze majoritatea bebelușilor.

Balansoar reglabil

Acest balansoar adaptabil poate începe ca un balansoar pentru bebeluși și, pe măsură ce copilul tău crește, poate fi transformat într-un scaun pentru copil prin îndepărtarea barei de jucării.

Balansoar dom

O caracteristică unică a balansoarului cu dom este oglinda, care îi face pe bebeluși sa se indragosteasca de propria lor reflexie poziționată deasupra lor, menținându-i distrasi și fericiți. Acest leagăn poate balansa ușor copilul dintr-o parte în alta.

Balansoar cu muzica

Acesta este un șezut pentru copii multifuncțional cu stil! Acest design are un leagăn automat cu mai multe viteze, împreună cu muzică stereo de bună calitate, care are efecte calmante și poate dezvolta acuitatea auzului bebelușului.

Balansoar pentru sugari

Pentru o opțiune compactă, acest leagăn are aproximativ o treime din dimensiunea unui leagăn normal și este o alegere excelentă pentru spații mici. Părinții il pot personaliza cu muzica și sunete pe care le ascultă copilul.

Balansoar de călătorii

Pentru o opțiune mai accesibilă, exista balansoare care pot fi folosite atât în deplasare, cât și acasă. De obicei, caracteristicile acestor balansoare includ vibrații calmante, muzică și sunete blânde, mișcări de balansare și jucării deasupra capului. Cea mai bună parte este că balansoarul este ușor de pliat, astfel încât să-l poți împacheta și să-l iei din mers!

Confortul și dimensiunea balansoarelor sunt o mare prioritate atunci când te decizi asupra unui leagăn pentru copii. Având un suport corporal și poziții de înclinare diferite, bebelușul tău se poate simți confortabil.

Nu este un secret pentru nimeni că bebelușii iubesc mișcarea: legănarea, balansarea, săritul, zguduirea, orice implică o mișcare ritmică. Și majoritatea bebelușilor ar prefera să doarmă în mișcare, cuibăriți într-un leagăn, scaun de mașină sau balansoar.

Dacă copilul tau s-a obișnuit sa doarma in balansoar și vrei sa il dezobisnuiesti urmează acest sfat: Păstrează balansoarul bebelușului într-o zonă a casei aglomerată, bine luminată și zgomotoasă în timpul zilei, într-un loc în care se întâmplă lucruri distractive. Acest lucru îl va învăța pe copil că leagănul este pentru a se juca, nu pentru a dormi.

Tu ce tip de balansoar alegi pentru copilul tău?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe