Te gândești la organizarea nunții tale cu persoana iubită? Iată care sunt primii pași pe care trebuie să-i faci!

luni, 14 februarie 2022

 

Ziua nunții este considerată de un număr impresionant de persoane ca fiind cea mai importantă din tot parcursul vieții unui om, și pe bună dreptate. Unirea destinului cu cel al partenerului și depunerea jurămintelor de dragoste și loialitate sunt momente cheie din povestea oricui. 

Acum că sfârșitul pandemiei pare a fi destul de apropiat în timp, lucrurile luând-o, treptat, pe făgașul normalității din nou, puteți începe să vă gândiți realist la organizarea nunții voastre. Procesul de pregătire a evenimentului poate fi, însă, unul extrem de obositor și amețitor. 

Află care sunt primele trei lucruri de care trebuie să te ocupi atunci când organizezi un eveniment de o asemenea importanță:

1. Gasește și închiriază localul în care se va ține petrecerea

Când vine vorba de localuri pentru evenimente, oferta de pe piață este, din fericire, una foarte bogată și variată. Aceste atribute ale gamei de variante către care te poți îndrepta nu trebuie, totuși, să te determine să te culci pe o ureche și să amâni momentul încheierii contractului de închiriere a sălii, grădinii sau localului în care se va ține petrecerea.

Amintește-ți că există foarte mulți tineri care urmează să organizeze nunți, botezuri ori aniversări în anul care vine și că aceștia sunt la fel de dornici ca și tine să se bucure de cel mai reușit decor și de servicii impecabile. Aruncă chiar acum o privire peste ofertele selectate de echipa Tulipr.ro, care va face legătura între tine și furnizorul de servicii ales.

2. Stabilește bugetul pentru decorațiuni, mâncare și servicii adiacente

Dacă locul în care se va desfășura evenimentul poate beneficia de un avantaj, fiind prima și cea mai importantă cheltuială, atunci când vine vorba de toate celelalte detalii va fi nevoie să fiți foarte atenți la sumele investite. Stabiliți din timp liniile directoare care vor contura întregul eveniment și asigurați-vă că vă veți permite tot ce vă doriți, planificând până în cele mai mici detalii bugetul.

3. Cere ajutorul unui psihoterapeut

Te-ai putea întreba în mod legitim care este legătura dintre procesul de organizare a celui mai frumos eveniment din viață și psihoterapie, asociată adesea cu problemele și neajunsurile. În realitate, cele două sunt mai strâns legate decât ai putea crede.  Stresul cauzat de toate provocările întâlnite pe parcursul organizării nunții poate determina apariția unui număr extrem de mare de certuri aprinse între viitorii soți și, mai departe, discuțiile pot ajunge într-un număr neașteptat de mare de cazuri, să depășească momentul legării destinelor. Statisticile europene privind ratele de căsătorie și divorț relevă o incidență destul de ridicată a ratei divorțurilor în România, iar riscul ca acesta să fie determinat, în mod ironic, chiar de către nuntă, este surprinzător de mare. Pentru a evita certurile care să vă năruie relația chiar înainte de trecerea la următorul nivel, apelați cu încredere la un specialist. Acesta vă va ajuta să depășiți dificultățile și să organizați nunta perfectă cu zâmbetul pe buze.

Bucură-te de fiecare moment alături de viitorul tău soț ori viitoarea ta soție, indiferent de cât de mari ar fi piedicile pe care le întâmpinați de-a lungul relației de cuplu. Pe parcursul procesului de planificare a nunții, nu uitați care este scopul întregii călătorii și cereți ajutorul celor din jur, pentru a ajunge veseli și gata de petrecere în ziua nunții voastre!

Sursa foto: unsplash.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe