Sparle si soparle, 21.02.2022

duminică, 20 februarie 2022
  • Încă de luna trecută, Tribunalul Vâlcea a luat act de renunţarea la judecata cererii formulată de reclamanta SC Romeo Impex Com SRL, în contradictoriu cu pârâţii Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, viceprimarul Virgil Pîrvulescu și ceilalți 8 consilieri locali liberali. Soluția a fost pusă la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.

 

  • Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor de la Uzina Mecanică Băbeni a decis recent, cu o majoritate de 100% din capitalul social al membrilor prezenţi, completarea consiliului de administraţie cu Maria Cojocaru, având în vedere demisia lui Cojocaru Mihai Tudor din funcţia de membru al consiliului de administraţie. Mandatul Consiliului de Administraţie al SC Uzina Mecanică Băbeni SA se stabileşte până la data de 28 iulie 2025, având următoarea structură: Cojocaru Cristian Radu - preşedinte; Arsenescu Florian și Cojocaru Maria - membri.

 

  • Zilele trecute, viceprimarul Râmnicului, Andrei Gheorghiu, a participat la inaugurarea Centrului Multifuncțional AVA, destinat copiilor cu dizabilități din Râmnicu Vâlcea, o structură ce vine în sprijinul a sute de părinți și copii din municipiu. Centrul multifuncțional din cartierul Ostroveni oferă servicii complexe de logopedie, kinetoterapie și multe altele asemenea, toate menite să îi ajute pe copiii cu autism sau cu sindromul Down să se recupereze cât mai bine și mai repede.

 

  • Din cauza unor probleme tehnice de la Tribunalul Vâlcea, este posibil ca email-urile să se primească cu întârziere, motiv pentru care roagă publicul să folosească și alte căi de comuncare a documentelor. În vederea reducerii riscului de infectare cu coronavirus (COVID-19) sau alte infecții respiratorii, în 2020 s-a luat decizia ca, transmiterea și primirea corespondenței la Tribunalul Vâlcea, să fie exclusiv în format electronic (email sau fax), precum și evitarea prezenţei la Tribunalul. Vâlcea, dacă nu este absolut necesară, prin solicitarea judecării cauzei în lipsă sau a amânării acesteia, din considerente de boală, dacă este cazul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe